Odotetut Olaplex-uutuudet, shampoo ja hoitoaine

Olaplex on taas kaikkien huulilla, tai no kutreilla ehkä paremminkin! 

Vielä ei Suomessa ole lanseerattu näitä uutuuksia markkinoille ja liikkeisiin ne tulevat viimeistään elokuun aikana. Olenkin niin iloinen että pääsin etukäteen testaamaan, en ehkä olisi malttanut odottaa pidempään! 

Olaplex mullisti hiustenvärjäämisen, sai hetkessä lukuisia kopioita ja sekä mielipiteitä toimivuudesta puolesta että vastaan, puolustetaan kiihkeästi. Toiset kampaajat eivät tee yhtään värjäystä ilman Olaplexiä ja moni asiakas valitsee kampaajan joka osaa Olaplexinsä käyttää.

Osa taas ei näe mitään eroa siinä onko tämä lisäpalvelu ollut mukana väriprosessissa mutta itse olen sitä mieltä että pitkässä juoksussa viimeistään eron huomaa. Erityisesti vaalennusprojekteihin hoitoa suosittelen.

Aiemmin markkinoilta on löytynyt Olaplex hair perfector no.3 joka on ollut jatkumo kampaamossa tehtävälle kaksiosaiselle hoidolle ja nyt on tullut no.4 ja no.5 eli Bond Maintenance shampoo ja hoito.

olaplex7.jpg

Täytyy sanoa että tukkanörtin kädet oikein tärisi jännityksestä kun tätä pakettia availin! Sain siis maahantuojalta shampoon ja hoitoaineen testiin ja kävin ostamassa tuon vanhan tutun kolmosen itse, jotta pääsisin ihan täydelliseen Olaplex-huumaan uudelleen!

Kun aikoinaan Olaplex rantautui Suomeen oli hypetys kova, ainakin niiden kampaajien keskuudessa jotka seuraavat sosiaalista mediaa. Hoitoa ei myöskään tarvinnut erikseen myydä asiakkaille koska moni sitä tuli vartavasten kysymään.

olaplex3.jpg

Tokkopa siellä on montaa kuka ei tunnista nimeltä Olaplexiä mutta kertauksen vuoksi nopea briiffi. Kyseessä on joko yksinään tai värjäyksen/permanentin yhteydessä tehtävä hoito, joka korjaa hiuksen rikkisiltoja sekä estää kemiallisten aiheuttamia happivaurioita. Käsittelyn voi tehdä myös hiukseen jota ei ole värjätty tai permanentattu. Hoidon tuloksia ylläpitämään on tarkoitettu kotihoitotuote no.3. Se on tarkoitettu käytettäväksi kerran viikossa tai tarpeen mukaan. Tuotteita voit käyttää myös vaikket olisi ikinä Olaplex-käsittelyssä käynytkään.

Nyt on menty askeleen pidemmälle kotihoidossakin ja uudet tuotteet mahdollistavat kolmivaiheisen hoitokokemuksen.

Olaplex no.3 hair perfector laitetaan kosteaan hiukseen, annetaan vaikuttaa 10-20minuuttia (mielellään pidempään, itse pidän puolisen tuntia) ja huuhdellaan.

(Vinkkinä: itse teen aina niin että laitan kuivat hiukset ponnarille päälaelle, kastelen kiinniolevat hiukset ja laitan Olaplexin niihin. Tämä on helpoin keino saada tuote vain latvoihin ja sen puoltuntisen voi helposti tehdä muita hommia kuin löträtä suihkussa.)

olaplex9.jpg

Järjestys saattaa kuulostaa hassulta mutta vasta tehohoidon jälkeen tulee shampoo!

Olaplex no.4 bond maintenance shampoo vahvistaa hiusta jokaisella pesukerralla. Shampoo korjaa, vahvistaa sekä kosteuttaa hiusta. Pesun jälkeen hius on kiiltävä sekä helppo työstää.

Shampoo on paksua tavaraa ja yllätyksekseni vaahtosi todella hyvin ja pesi napakasti. Ajattelin etukäteen ettei pesuteho olisi näin hyvä. Juuri viikko sitten raidoitettu hiukseni tuntui jo shampoon jälkeen aika hyvältä, ja ensifiilis tästä onkin mainio. 

olaplex.jpg

Shampoopesun jälkeen luonnollisesti tulee hoitoaine.

Olaplex no.5 maintenance conditioner korjaa hiusta mutta ei kuitenkaan litistä tai latista niitä (eikä tunnelmaa).

Hoitoaine myös on paksua tavaraa ja niin sen pitää ollakkin! Koostumus on helposti levittyvää ja paksuuden takia on helppo viedä latvoihin ja pituuksiin.Hoitoaineessa on 3 min. vaikutusaika ja en usko että haittaisi vaikka sen ylittäisi. Sain helposti hiuksista takut pois ihan kädellä haroen ja kostean hiuksenkin harjaaminen oli todella helppoa.

olaplex2.jpg

Päätin että kirjoitan ensimmäisestä pesukokemuksestani vaikka tiedän että paremmat testitulokset saa säännöllisellä käytöllä.

Tuotteet oli helppo ja mutkaton käyttää sekä kuivuttuaan hius tuntui napakalta, jäntevältä ja todella tuuhealta. Mainosteksteissä ei puhuttu tuuheudesta sanallakaan mutta siltä oma karva tuntui. En käyttänyt fööniä koska se muuttaa aina tuntumaa hiuksessa ja halusin fiilistellä mitä nämä omalle hiukselle tekee. Hius oli tyvestä saakka todella puhdas ja freesi (tiedän että siltä pesun jälkeen kuuluu tuntua mutta on tuotteita jotka hoitavat liikaa ja vaikka hius tuntuisi silkkiseltä, ei välttämättä olisi raikas fiilis tyvialueella) ja hius kauttaaltaan tuntui jämäkämmältä. Uskon että omaakin kärsineemmät hiukset tästä löytää avun.

Vaikka odotukset oli kovat niin tavallaan pelkäsin että entä jos petynkin! Onneksi kauhuskenaariolta vältyttiin!

Todella hyvät tuotteet kyseessä ja odotan miltä hiukseni tuntuvat säännöllisen käytön jälkeen!

Tuotteiden suositushinnat ovat no.3 29.90 ja no.4 & no.5 31.90. Kaikki tuotteista on todella riittoisia joten hinta ei ole niin paha. Itseasiassa oletin että nämä uudet 250ml pullot olisi olleet tyyriimmät, joten positiivinen yllätys siinä.

Olaplex on muuten vegaani! 

Kommentit (4)
  1. PurkkisirkusSonja
    3.7.2018, 19:53

    Näinkin näistä jo jonkun mainoksen! Mielenkiintoinen uutuus. Pakko varmaan hankkia itsellekin testiin 🙂

    1. Nyt muutaman kerran näitä testanneena tuntuu että voisin käyttää näitä ja vain näitä ikuisesti! 

  2. Joo, ite oon niin fiiliksissä näistä! Tota kolmosta voi muuten muhitella latvoissa kyl ihan huolella,vaikka yön yli 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *