Rennon huolitellut hiukset-Invisiblewear

 

Yksi omista lempihiustrendeistäni on undone-tyyli, eli rennon huolitellut hiukset. Ei sliipattua, ei tärkättyä eikä liian täydellistä tukkaa vaan sopivan huoletonta kuitenkin olemalla laitetun näköinen. Tietenkään se tyyliin ei pelkillä tuotteilla synny mutta oikeat valinnat muotoilutuotteissa auttaa kovasti. 

Paul Mitchelliltä tuli uusi Insiblewear-linja jossa on shampoon ja hoitoaineen lisäksi myös hiuslakka, muotovaahto, muotoiluneste sekä hiuspuuteri. Idea sarjassa on siis että hiuksiin tulee french chic-look, rento mutta kuitenkin huoliteltu. Muotoilutuotteilla on tässä iso rooli ja aion testata myös nekin jossain kohtaa.

Pääsin muutamaa tuotetta linjasta testaamaan ja shampoo oli oma lempparini. Todella ilmavaksi pesevä shampoo toimi volyymishampoon tavoin mutta hius jäi ilmavuuden lisäksi kiiltäväksi, jänteväksi sekä hyvinvoivan tuntuiseksi. Koostumus on geelimäistä, tuoksu keväisen raikas ja sekin jotenkin tukee tuota näkymättömän tuen ideaa.

Hoitoaine tuntui alkuun aivan liian kevyeltä hoitaakseen kuivaa latvaani mutta niin vaan se kuitenkin toimi kuten pitikin. Undone-trendissähän hiukset eivät ole välttämättä superkiiltävät ja huippuunsa asti hoidetut vaan hiuksen oma rakenne saa tulla näkyviin. Hoitoaine kuitenkin silotti hiusta, ja hiukseen kuitenkin jäi tietty kitka eli hiusta oli todella helppo käsitellä. Volyymituotteet jättävät aina hiukseen tietyn tunteen puhtaudesta, ilmavuudesta sekä napakkuudesta, joka tuo hiukseen tiettyä muotoiltavuutta. Tämä shampoo/hoitoaine-duo on mainio esim.kiharakampauksen alle, erityisesti niille kellä on haaste saada kiharakampaus kestämään.

Lakka on mukavan napakka ja kevyt samaan aikaan sekä suihke pitää kampauksen kasassa ilman että hius menettää liikkuvuutta. Toisaalta Paul Mitchellin lakat on tätä aina, sarjalta löytyy ihan omat lempilakkani kautta aikain. Eli hyvä lakka mutta en juuri muuta brändiltä odottanutkaan. Hiuslakka on vaikein muotoilutuote kuvailla käyttö-ominaisuuksiltaan koska siinä missä muilla muotoilutuotteilla hiukseen saa tuotua kosteutta, elastisuutta, hallittavuutta sekä muita käsittelyä helpottavia ominaisuuksia niin lakka on lakka, jolla loppuviimeeksi kiinnitetään jo muotoiltu kampaus.Hienojakoinen suihke, neutraali tuoksu ja vähäeleiset purkit ovat taattua Mitchelliä. Lakka ei näy hiuksessa kiiltona eli tässäkin hiuksen oma rakenne sekä luontainen kiilto pääsee esiin. Toimii hyvin undone-lookin lisäksi mm. surffikiharoissa sekä herkissä esim.microkihartimella tehdyissä kampauksissa.

Oon miettinyt uramahdollisuuksia nimenomaan Paul Mitchellin parissa koska merkki on itselle tärkeä ja läheinenkin. Olen tuotteiden kanssa saanut onnistumisen tunteita niin työssä kun omien hiusteni kanssa ja innostun yhä uudelleen brändin klassikkotuotteistakin.

Tuotteet saatu maahantuojalta. 

Kommentit (1)
  1. Itse en valitettavasti voi enää allergian vuoksi Paul Mitchelin tuotteita käyttää, koska niistä useat sisältävät Metyylikloori-isotiatsolinonia ja Metyyli-isotiatsolinonia jotka ovat erittäin allergisoivia säilöntäaineita joiden käyttöä ihotautilääkäritkin suosittelevat välttämään. Nämä säilöntäaineet kiellettiinkin jo onneksi iholle jätettävistä tuotteista EU:ssa, mutta poishuuhdeltavissa kuten shampoot ja hoitoaineet ovat edelleen sallittuja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *