Silkkinen irtopuuteri Benecosilta

Irtopuutereita olen luonnonkosmetiikan merkeiltä testaillut muutamia ja olen tykännyt kaikista. Yhtenäistä testaamilleni on ollut se että kaikki ovat hieman tuoneet tervettä hohdetta iholleni mutta olen myös kaivannut ihan vaan läpinäkyvää meikkipohjan kiinnittäjää ja Benecosilta sellainen löytyi!

be1.jpg

Tätä mineraali-irtopuuteria löytyy myös sävyllisenä ja sitä en ole testannut mutta olettaisin että sillä saisi jopa kevyen meikkipohjan aikaan. Tämä sävytön puuteri on huomattavasti kevyempi kuin mitä olen aiemmin testannut ja tällä saa kauniin mattaisen pinnan iholle.

Käytän tällä hetkellä Essencen sekä Ordinaryn meikkivoiteita ja haluaisin jossain kohtaa sukeltaa täysin luonnonkosmetiikan maailmaan meikkipohjan teossa. Nuo käyttämäni meikkivoiteet kiinnittyvät kauniisti tällä puuterilla ja vaikka iho jää mattaiseksi niin kuitenkaan ei meikki näytä paksulta ja tunkkaiselta, senkin olen jollain irtopuuterilla saanut aikaan. Välillä puuteroin meikkipohjan kiinni niin että käytän tämän t-alueella ja silmien ympärillä ja Laveran irtopuuterin muualla kasvoissa. Näin saan kestävän, kauniin ja ohuen meikkipohjan.

Olen tainnut mainita aiemminkin etten lisäile mitään puuteria kesken päivän eikä mattaisuus ole meikissä must juttu mutta tiettyjen poskipunien ja hohdetuotteiden kanssa tahdon aika tasaisen meikkipohjan, ilman yhtään hohdetta ja juuri tähän tarkoitukseen tämä onkin oiva lisä meikkipussiini.

Benecos on muuten aivan ihana merkki, tämänkin olen tainnut muutamaan otteeseen mainita. 

Sain puuterin testiin Nhs.ltä, jossa on loistavan palvelun lisäksi mainio valikoima luonnonkosmetiikkaa!

Kommentit (2)
  1. Mun lemppareita Benecosilta on kaikki puuterit, varsinkin kivipuuterit on huippuja ja tietenkin huulipunat ja puhdistusliinat. 🙂

    1. En oo testannut kivipuutereita mutta poskipunissa on ihana koostumus ainakin! Huulipunat on ihan parhaita kyllä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *