Silmälasit isoilla miinuksilla

Alohair

Kirjotin aiemmin silmälasien hankkimisen vaikeudesta, vaikeaa se oli mutta prillit juuri kotiutui.

Näkö oli hieman huonontunut ja nyt jo - 8.00 molemmissa silmissä. Löysin kuitenkin Silmäasemalta Raybanin kivat kehykset jotka tosin olisi voineet olla hieman pienemmät näin jälkiviisaana tuumaten mutta toiveena oli löytää pyöreät ja ruskeat ja tässä ne nyt ovat! 

Lasit istuvat kivasti ja ovat yllättävän kevyet, verrattuna aiempiin. Mullahan on jo 28 vuotta kokemusta kakkuloista ja nämä on yhdet mukavimmista pitää päässä. 

Kuvissa huomaa isot miinukset hyvin, sen kuinka kaikki kehysten sisään jäävä pienenee. Tajusin että silmäpussit myös pienenee, eli on näistä joku hyöty siis! 

Oon näitä jonkin verran jopa oikeasti pitänyt, aiempien lasien kanssa en liikkunut ihmisten ilmoilla ollenkaan . Paljon on tullut positiivista palautetta ja erityisesti että näytän näissä nuoremmalta. No tottakai näytän kun jäätävät silmäpussit ovat kutistuneet olemattomiin. 

Vähän sellanen kömpelö nörtti-fiilis itellä on välillä kakkuloissa mutta toisaalta sellanen oikeastaan olen eli ehkä silmälasit ovatkin sielun peili? 

Sain tosi hyvää palvelua molemmilta optikoilta kenen kanssa asioin, toinen valitsi kanssani kehyksiä sekä toinen tarkasti näköni. Oli kaikenkaikkiaan positiivinen kokemus tällä kertaa kakkulakaupoilla. Hinnaksi laseille jäi 324e, sain sekä linsseistä että kehyksistä - 50% alennusta. Näillä miinuksilla mitkään ota kahdet maksa yhdet tarjoukset ei ikinä päde mutta pääsin aivan yllättävän edullisesti nyt. Linssit ovat paljon ohuemmat kun mitä aiemmissa laseissa ja kehyksen muoto hämää niitä jopa siroiksi.

Olen tyytyväinen, ja yritän ottaa nämä omaksi jutuksi! 

Kommentit

Suttastiina

Siroilta tosiaankin näyttävät ja sopivat sinulle oikein hyvin :)

Alohair
Alohair

Kiitos, ihan tässä alan tottuu nää päässä olemiseen. Tosin nyt pakkasilla oon muistanu tän huurtumisongelman taas minkä vuosien piilarihärdellissä oon unohtanut! 

Purkkisirkussonja (Ei varmistettu) http://stoori.fi/purkkisirkus

Aivan ihanat lasit! Sopii sulle tosi hyvin! Mulla on vaan -2, mutta lasit täytyy kyllä olla. Toi pyöreemalli on kyllä tosi kiva :)

Alohair
Alohair

Kiitos Sonja!

Joo ei tolla -kakkosellakaan ilman pärjää. 

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Sopii aivan loistavasti! Kauniilta näytät! :)

Alohair
Alohair

Kiitos ihana<3 

SalkaT (Ei varmistettu) https://inthislightandonthisevening.blogspot.com/

Kauniit lasit, ja sopii kauniille kantajalleen täydellisesti! Ihanaa, että olet rohkaistunut käyttämään laseja enemmän :) Mullakin on miinusta plus hajataittoa, jossain seiskan pinnassa mennään. Mutta jotain positiivista on se, että mun näkö ei ollut muuttunut aiemmista laseista yhtään, kun tovi sitten ostin uudet lasit. Mäkin sain ihan huippudiilin, normaalilla hinnalla en olisi vaan raaskinut laseja ostaa. Mun lasit maksoivat n. 413 €.

Alohair
Alohair

Kiitos Neiti Salka! Muuten mullakin on samassa pysynyt näkö mutta raskaus teki jotain näölle ja jäin odottamaan palaako näkö ennalleen ennen uusia laseja mutta kasiin tais miinukset jäädä. 

Kommentoi