Sprunchie-hiusdonitsi kohtaa spiraaliponnarin

Kiinnostuin tästä Invisibobble-uutuudesta heti kun firman instagramista tämän bongasin. Kyseessä on sprunchie eli hiusdonitsin ja spiraaliponnarin yhdistelmä.

20180604_141629.jpg

Päällinen on ’samettia’ ja kankaan sisällä on perinteinen invisibobble. Sprunchie on helppo saada napakasti päähän,pitää hiukset napakasti kiinni ja näyttää söpöltä. (Tai no söpöltä ja söpöltä voi moni 80-luvulla syntynyt ajatella!) Hiusdonitsi,tuo monen kauhu voi tuoda mieleen ala-asteen koulukuvat ja pahimmat hiusmokat mutta vuosien tauon jälkeen oma silmä on jo donnariin tottunut.

20180604_131338.jpg

Näitä tuli kaksi kuosia eli tämä musta versio sekä asteen räyheämpi leoparikuvioinen. Olen aikoinani ollut oman elämäni kissanainen ja pukeutunut päästä varpaisiin leopardikuosiin ja en vieläkään pysty katsomaan nuoruuskuvia tuntematta järkyttävää häpeää. Joten musta oli ilmiselvä valinta! 

Kankaan läpi tunnustellessa bobble tuntuu hieman halkaisijaltaan isommalta kun ihan perusmalli mutta en päätäni pantiksi pistä tästä. Helposti sprunchie taipuu muutaman kerran ponnarin ympäri,kiristämättä ja donitsin kangaskin asettuu kauniisti kampaukseen.

Tykkään tästä enemmän kuin normibobbleista joista on tullut hieman liian muovisen näköisiä omaan makuun. Siis nehän on aina samalta näyttänyt ja joskus suorastaan rakastin noita värikkäitä ponnareita mutta oma maku on jonkin verran aikuistunut muutamassa vuodessa. Pikkuneiti 1v muuten tykkää kauheesti leikkiä bobbleilla, venyttää sekä väännellä niitä ja laittaa ne ranne-sekä nilkkakoruiksi. 

Hauska uutuus ja yhtälailla kiireisten aamujen pelastus kuin kesänutturan piristys!Olen omaani pitänyt päässä ostamisesta lähtien ihan yötä päivää.

Mitään varmaa tietoa ei ole mutta voisin kuvitella(toivoa) että näitä tulisi eri kuoseillakin jossain kohtaa markkinoille. 

Sokoksella ja Emotioneissa hinta sprunchielle on 6.90e.

Kommentit (4)
 1. TalkandBake
  11.6.2018, 20:45

  Ihan mukavaa vaihtelua tällaiset. Itse Insivibobbleja käytän, mutta niitä saa noin joka kolmas päivä vaihtaa uuteen, kun venyvät nopeasti. Muutama myös katkennut :’D
  Kerään yleensä useamman venyneen bobblen yhteen ja sitten kutistan ne takaisin muotoonsa.

  1. Kyllä täälläkin bobble melkein aina päässä on, oon kieputtanu ne niin että oma tukka peittää ponnarin.Jotenkin ehkä tää vauvaleluja everywhere on saanu ton muovin näyttää entistä muovisemmalta

 2. Jesss en tiennyt tarvitsevani tätä mutta tuollainen on saatava! Ja kun on sopivasti syntynyt 90-luvulla niin siitä ei oo liikaa traumoja!

  1. Pikkutyttönä näitä myös ommeltiin ahkerasti ite(vois vissii nyttenki muutaman väsätä) joten on niitä hyviäkin muistoja

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *