Styledry-kuivashampoon uudet muodot

Tuotteet saatu pr-näytteenä.

Kiinnostuin kovasti Styledry-brändistä kun sen ensimmäisen kerran somesta bongasin.Merkillä on kuivashampoo laitettu uuteen uskoon ja uudistukset tutulle tuotteelle ovatkin tervetulleet.Dry Shampoo Compact Powder on kuivashampoo kivipuuterin muodossa. Näppärään peilirasiaan pakattu shampoo on helppo levittää mukana tulevan siveltimen kanssa ja kiinteä muoto onkin oiva niille kenellä perinteinen hiuspuuteri/kuivashampoo käy henkeen. Ei tarvitse olla allergikko siihen että kaikkialle pölyävä suihke ärsyttää keuhkoja. Tämä on myös helppo laittaa juuri sinne minne haluaa sekä perinteiseen versioon verrattuna tämä on helpompi saada pienelle alueelle siististi.

Tässä on kiva Orange Blossom eli appelsiininkukan tuoksu,joka on yksi omia tuoksuemppareitani.Näppärä kantaa laukussa ja peili kulkee tuotteen mukana joten hiusten freesaus käy missä vaan.Tällä ei saa tönkköä tukkaa ja tuote on parempi nimenomaan hiusten puhdistamiseen ja raikastamiseen kuin muotoilutuotteena.Kiva kevyt koostumus, joka käy sekä tummalle että vaalealle hiukselle.

 

Mielenkiintoisia ovat myös Blot & Go puuteripaperit.Kyllä, nämä ovat puuteripapereita hiuksille. Kiva idea esim.tulevaa festarikesää ajatellen, pienet näppärät yksittäispakatut kuivashampoolla kyllästetyt arkit kulkevat vaikka lompakossa mukana. Toki tuo pakkausmuoto olisi voinut olla hieman ekologisempi, itsehän etukäteen luulin että nämä on samanlaisissa ”vihkosissa”joista irroitetaan arkki kerrallaan kuten puuteripapereissa.

Paperit tosiaan kulkee mukana missä vain ja ovat todella helppokäyttöisiä. Nopeasti freesaa rasvaisen hiuspohjan missä vain,ilman peiliäkin se onnistuu. Puuteri on väritöntä ja käy tummallekin hiukselle hyvin.Ei ole mistään älyttömän tujusta tuotteesta kyse mutta kyllä hyvän pika-avun saa, jolla ostaa ainakin päivän lisäaikaa tukkapyykkiin.

Blot & Gota on kahdessa eri tuoksussa, sekä tuo Orange Blossom että Coconut Breeze ja erikseen on tuoksuton versiokin.

Hauskoja uutuuksia ja nimenomaan kesätapahtumia ajatellen näppäriä. Näissä myös etuna ettei tuote pölyä tai leviä ympäriinsä ja vaikkei mistään allergiavapaista tuotteista olekaan kyse niin kyllä se hengityselimille on parempi ettei hiustuotetta tarvitse hengittää sisään.

Styledryta myy Nobebeauty, ja linkkasin tuotteet verkkokauppaan. Eivät ole mainoslinkkejä enkä hyödy mitenkään jos niitä joku käyttää.

kauneus hiukset
Kommentit (3)
  1. Tällaiset tuotteethan ois näppäriä myös matkoilla, jos matkustaa pelkillä käsimatkatavaroilla. 😊

  2. Ite tykkään kyllä nimenomaan tuosta kiinteästä versiosta vaikka hieman vaatikin totuttelua suihkeiden jälkeen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *