Sulhasen valmistautuminen isoon päivään

Uusintapostaus parilta viime vuodelta mutta häät on joka kesä yhtä ajankohtaiset.

Hääpäivä on yhtä lailla iso hetki sulhasen elämässä kun morsionkin. Mutta usein sulhasen komistautumisrituaalit on pienemmät kun kauniimman osapuolen mutta ei niitä sovi unohtaa silti.

Hyvissä ajoin:

Mieti miltä haluat näyttää juhlissa, jos haluat tietyn hiustyylin joka vaatii vaikka muutaman lisäsentin kasvattamista, joudut aloittamaan valmistelut ainakin paria kuukautta aikasemmin. Konsultoi parturin kanssa onko tietty tyyli mahdollinen hiuksillesi ja saatko sen itse asettumaan halutulla tavalla. 

Jos häät on kesällä ja rusketut kovasti, pidä niska ja hiusrajat siistinä kesän ajan, jotta suurena päivänä ei ole rusketusrajat rumasti esillä. Sama myös parran ja viiksien kanssa.

Mikäli hiusten värjäys kiinnostaa, kysy ihmeessä parturilta eri vaihtoehtoja. Miesten hiusvärit on kehittyneet harppauksittain ja miehille on perinteisten värien lisäksi pikasävyjä sekä sävyttäviä kiiltokäsittelyitä, joilla olet heti askeleen huolitellumpi.

Muista että parturikäynti hääpäivänäkään ei ole este. Mikä onkaan parempi tapa valmistautua kun hiustenleikkaus päähierontoineen tai amerikkalainen parranajo. Amerikkalainen parranajo on mahtava kokemus kelle tahansa miehelle, mutta jos parrasta ei tahdo luopua, voi sitä käydä vaikka vain trimmaamassa ammattilaisen käsissä. Miehille on huomattavasti vähemmän hemmotteluhoitoja ja parranajo parhaimmillaan on oikeasti rentouttava ja komistava hoito. Vinkkinä myös morsiammille, huomenlahjana annettu lahjakortti vaikka häämatkan jälkeiseen rentoutushetkeen voisi olla paikallaan.

Myös kulmakarvat kannattaa katsoa ojennukseen, ja siinäkin kääntyisin ammattilaisen puoleen. Vaikka suurin osa miehistä ei niin innostu naamakarvojen värjäyksestä, kannattaa kuitenkin muistaa että myös miesten kulmakarvoja ja ripsiä värjätään. Katseeseen tulee yllättävää tehoa ja ei kukaan huomaa että tummat ripset onkin purkista tulleet. Tosin käytännön vinkkinä, testaa kerta pari hyvissä ajoissa että sopiiko ripsienvärjäys silmillesi ettei tuloksena ole punaiset silmät hääpäivänä.

Monella onkin luottovaha tai -geeli käytössä mutta mitä jos kokeilisi ainaisen mattavahan sijaan vaikka kiiltävän tuotteen hääpäivänä. Kiiltävä kampaus tuo tietyn juhlan tunnun ja näyttää kuvissa hyviltä.

Hääpäivää edeltävänä päivänä:

Leikkaa kynnet ja viilaa niitä siistimmän muotoiseksi. Mikäli kädet on kuivat, hoida niitä käsivoiteella ja kiinnitä huomiota myös kynsinauhoihin. Yöksi voi laittaa tuhdimmat voiteet niin aamulla kädet on mukavan käteltävät.

Mikäli kasvojen iho on kuiva, kannattaa se kosteuttaa naamioin tai tehotipoin pehmeäksi ja kuulaaksi. 

Hääpäivänä:

Jos ajat parran itse, tee se aamupalan jälkeen ja kaikessa rauhassa. Razor cut poskessa saattaa varastaa liikaa huomiota itse asialta.

Laita kasvoille kevyt kiiltoa poistava kasvovoide ja kosteuta huulet mattaisella huulirasvalla. 

20180616_090031.jpg

Benecosin for men only sarjan kosteuttava sekä rauhoittava kasvovoide on loistava kosteuttaja joka ei jätä kasvoja kiiltämään.

Laitat sitten itse hiuksesi tai tekee sen joku toinen, siihen voi käyttää hieman aikaa. Peilaile myös takaa että miellyttäää joka kulmalta. Useinhan se morsio on näihin asioihin puuttumassa joka tapauksessa, mutta oma-alotteisuus ei ole koskaan pahasta.

20180616_090015.jpg

Paul Mitchellin Mitch-sarjasta löytyy sekä napakat matta-että kiiltotuotteet miehille.

Mikäli parta tai viikset kuuluu osana hääeleganssia, kannattaa niiden kunto katsoa vielä viime hetkellä. Viikset on hyvä olla siistit jo senkin takia että päivään toivottavasti kuuluu pussailua ja morsmaikku ei luultavasti tykkää siitä jos ne on holtittomat patapataa muistuttavat pesäkkeet. Viiksivahat, partaöljyt ja muut groomaustuotteet tekevät naamakarvoista pehmeämmät ja siistimmät. Näihin kannattaa ehdottomasti tutustua.

20180616_085953.jpg

Kotimaisen Biozellin Bullet Proof sarjasta löytyy kaikki tarvittava siistiin partaan.

 

 

 

 

Tuotteet on saatu blogin kautta.

Kommentit (4)
  1. Mira | Blinger shimmer -blogi
    7.8.2017, 10:24

    Hyviä vinkkejä, jotka ovat varmasti monelle tarpeen tänäkin kesänä 🙂

  2. Noora / KIDULT
    1.8.2017, 18:06

    Itse varmasti tekisin tärkeää päivää varten kilometri listan myös miehellekin… 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *