Suoraväri joka mullistaa hiustenvärjäyksen!

Pääsin viime viikolla osallistumaan Kc Professionalin uuden suoravärin,color mask artin,lanseeraustilaisuuteen.Tilaisuus oli täynnä väriä,upeita malleja ja ennenkaikkea mieletöntä tukkaa!

Olin jo aiemmin tietonen mitä tuleman pitää mutta kun nuo tuubit oli konkereettisesti sormilla,lähestulkoon sekosin!Art linja sisältää 11 väriä ja kirkkaan laveeraajan.Kyseessä on uusi geelimäinen suoraväri ammatti-sekä kuluttajakäyttöön eli kuka vaan nämä saa näppeihinsä!Artiin kuuluu todella intensiiviset sävyt:blue sapphire,violet amethyst,red ruby,green emerald,uv-valossa hohtavat sävyt:neon orange jade,neon pink ruby,neon yellow topaz,pastellisävyt:grey diamond,moonstone,rose quartz ja peach quartz.Kaikkia sävyjä voi sekoittaa keskenään ja laveerata sävyttömällä clearilla.

Kutsuvieraat saivat mukaansa 2 valitsemaansa väriä ja itse valitsin pastellisävyt moonstone(violetinharmaa) sekä rose quartz(hento vaaleanpunainen).

art6.jpg

art11.jpg

art10.jpg

Molemmat on upeita erikseen mutta myös mielettömät yhdessä!Vaikutusaika näillä suoraväreillä on 15-30minuuttia ja toki voi pidempäänkin pitää,jos malttaa.Massa on läpinäkyvää ja geelimäistä,ei lainkaan perinteinen hoitoainepohjainen suoraväri siis.Massa levittyy hyvin mutta sitä pitää olla tarpeeksi (ja itsellä menikin hiuksiin massaa noin 150ml eli purkki rose quartzia ja noin 25 ml moonstonea).Väri levitetään shampoopesun jälkeen pyyhekuivaan hiukseen ja vasta lopuksi hoitoaine,mikäli sitä tarvitsee.Itse annoin värin vaikuttaa noin 10 minuuttia koska halusin hyvin hennon sävyn hiuksiini.Yleensä levitän suoravärit hyvin ammattimaisesti siveltimellä niin että annan massan vaikuttaa tyvialueella pidempään mutta nyt päätin kokeilla ihan peruskuluttajan näkökulmasta tätä väriä.Vaikka lätkäsin massan hiukseen sen kummemin osioita eroittelematta niin silti sain aikaan tasaisen sävyn,ja yleensä suoravärillä värjätessä täytyy huomioida hiuksen huokoisuuserot(mitä kuivempi ja kärsineempi latva/osio niin sen voimakkaammin tarraa sävy kiinni)mutta tässä värissä ihan yllätti se että huokoisuuserot ei tulleet rumasti esiin lopputuloksessa.Ole fiksumpi kuin minä ja muista hanskat!Ilosen pinkit kämmenet ilahduttaa muuten pari päivää.

Tässä tulee siis eka testaus omaan hiukseen.Vielä en osaa pysyvyydestä sanoa mitään,tässä oli vaan nopeat ensikosketukset näihin uutuuksiin!Täytyy sanoa että nyt jos koskaan kaipaan takaisin kampaajaksi!Mutta onneksi nämä siis on kaikkien ulottuvilla,löytynee pian varmasti kaikista Kc kampaamoista sekä Sokokselta ja Emotioneista ainakin!

art.jpg

art1.jpg

art2.jpg

art3.jpg

art4.jpg

art5.jpg

(Ilmeisesti en osaa hymyillä,sen verran tiukka tuo ilme kuvissa!)

Kommentit (3)
  1. Siis tää on u p e a! Tilasin testiin! Löytyykö sulta tästä muita testailuja kun mulla on näköjään ollut taas blogi tauolla ja nyt vasta herään näihin ja search ei osaa kertoa?

    Mikäli ei, niin mua kiinnostaisi pysyvyys ja voiskohan samaan sävyyn päästä hoitoainelantringilla ja pidemmällä vaikutusajalla, koska tuntuu aika kalliilta suoraväriltä mun extrapitkiin hiuksiin?

    Sulla on niin hyviä väritestejä, viime vuonna ostin sitä joicon väriä sun ihanan testailun jälkeen.

  2. Upea tukka ja ihana sinä <3 Mun on pakko päästä testaan tuota rose quartzia!

    1. Kiitos,ihana sinä!Se on kyllä ihana ja myös sävy peach quartz on todella kaunis.Tahon kaikki noi sävyt.Noi uv-sävyt oli livenä niin mielettömiä etten jotenki pystyny edes käsittää asiaa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *