Talikalta täsmätuotteet ripsille ja silmänalusille

Meillä asuu 11kk vauva.Need i say more kun puhutaan silmänalusista?Ne on tummat,ne on turvonneet,hyvinä päivinä vain toista mutta useimmiten molempia.Tummuuden saa neutraloitua meikillä mikäli on aikaa mutta turvotusta ei noin vain taiota pois!Joten Talikan silmänympärysiholle tarkoitetut geelilaput pääsi siis todelliseen testiin!

talika3.jpg

Sain maahantuojalta muutaman täsmätuotteen testiin,toinen on silmänalusille ja toinen ripsille.Itse arvostan Talikaa merkkinä ja ihan mitä tahansa en yöksi ripsiini laittaisikaan.Olen testannut merkiltä useita tuotteita ja olen pitänyt todella paljon kaikista.

talika10.jpg

Eye therapy patch-silmänympärysnaamiot on napakkaa matskua ja pysyvät kasvoilla todella hyvin ja vaikutusajalla voi puuhailla huoletta kaikkea muuta!Laput on uudelleenkäytettävät ja niissä riittää teho kolmeen kertaan.Laput lupaavat vähentää turvotusta,virkistää sekä poistaa tummuutta sy-iholta.Koen että juuri tämän kaiken ne tekevät!Vaikutusaika on 20-30minuuttia ja kun laput nappaa pois,on sy-iho todella kosteutetun ja freesin tuntuinen.Sy-iho on ollut itsellä se kompastuskohta ja olen testannut jos jonkinlaisia vastaavia tuotteita ja nämä on teholtaan sekä pysyvyydeltään parhaimmat.Olenkin näitä jo mainostanut kaikille baby-mamoille ihmetuotteena.Uudelleenkäytettävyys on myös iso plussa!Pakkauksessa on muuten 6×2 naamiota eli 18 käyttökertaa.

talika6.jpgKun aukaisin seerumin,oli aplikaattori täysin valkoinen mutta muutaman päivän jälkeen se oli alkanut muuttua tummemmaksi, joten selkeästi tämä seerumi siis tummenee.Varmasti vaaleissa ripsissä on mahdollista nähdä myös värimuutos säännöllisellä käytöllä.

Lipocils Expert ripsiseerumi lupaa pidentää,tuuheuttaa,tummentaa sekä lisätä kaarevuutta ripsiin noin kuukauden päivittäisen käytön jälkeen!Kuulostaa täydelliseltä.Tätä on tarkoitus käyttää aamuin illoin sekä ripsirajaan että ripsille ja jatkossa ylläpitää tuloksia kerran päivässä.Otin lyhyistä ripsistäni ennen kuvat mutta sattui jokin hormoonijuttu testijakson loppuun ja hiukset,ripset ja kulmakarvat päätti yhdessätuumin tipahtaa, joten kuvia en saanut lopputuloksesta.Ei siis täysin lähtenyt mutta sen verran koloja tuli molemmin puolin silmiä etten saanut niitä kuvattua kunnolla.Teho pohjautuu 12 eri kasviuutteisiin ja sävyn muutos melanogeneesin uudelleen käynnistymiseen.Polymeerit sekä silkkiproteiini puolestaan ovat vastuussa kaareutumisesta.Seerumi oikeastaan on väärä sana,koostumus on geelimäistä ja todella helppo saada juuri sinne minne on tarkoituskin.

Käytin lähes kuukauden aamuin illoin,päivisin maskara oli käytössä.Ällistyin että tämä toimii ripsivärin alla primerin tavoin ja ripsiväri ei syönyt kaarevuutta pois.MAHTAVAA!Lopputuloksena voisin sanoa että ripset aavistuksen vahvistui ja sain ihan inasen kaarevuutta tikkuripsiini mutta parasta kuitenkin oli se että ripsissä taivuttimella tehty kaarevuus pysyy!!En huomannut että ripset olisi tummentuneet mutta minulla on aika tummat ripset jo lähtökohtaisesti.Luin tästä tuotteesta ennen testailua että tämä on jollain ärsyttänyt silmiä,itsellä ei millään muotoa seerumi tuntunut ripsissä eikä iholla.Aion kokeilla tätä kunhan hormoonimyrskyt tasottuvat.

Molemmat tuotteet jää kyllä käyttöön,erityisen innoissani olen ollut naamioista joilla olen aina hetkellisesti saanut levänneet kasvot huijattua.

Kommentit (2)
  1. Ripsiseerumit ovat kyllä oiva apu nysäripsisille. Ainakin itse olen saanut ripseni eräällä toisella ripsiseerumilla ihan kivasti kasvamaan ja ripsiväriäkin on mukavampi laittaa, kun on ripset mihin sitä laittaa;)

    1. Nimenomaan Sari! Oottelen täällä et millon ripset kasvaa takas päähän

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *