Täydellinen kesähoitoaine hiuksille

Olen aiemmin jo ihastunut tähän Paul Mitchellin Tea Tree sarjan Lavender Mint shampooseen sekä hoitoaineeseen ja niistä voit lukea lisää täältä.

Minä joka rakastan sekä Paul Mitchelliä,että eteerisiä öljyjä, olen vähintäänkin riemuissani tästä uudesta hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta!

pm.jpg

Tuote on nimeltään leave-in-spray ja suihkutetaan pullosta nimensä mukaisesti mutta suihkeeksi tämä on todella paksua tavaraa. Itse kuvailisin tätä emulsioksi ja olenkin suihkuttanut kämmenelle tämän ennen hiuksiin laittoa.Hiuksiin jätettävissä hoitotuotteissa parasta on se että tuotteen saa juuri sinne missä tarve on ja kämmenen kautta vietynä ei tyvelle vahingossakaan pääse livahtamaan tarpeetonta hoitoa.

Tiedän monia ketkä skippaa hoitoaineen koska ”hius rasvottuu heti” tai ”tukka on ihan länässä” ja nämä ihmiset ei vaan ole löytäneet sitä oikeaa tuotetta tai eivät osaa käyttää sitä. Jos latva on kuiva, kiilloton ja karkea niin hoitoaine on paikallaan,oli mitta mikä tahansa.

Tämä ihanan,raikkaan tuoksuinen hoitoaine kiillottaa, kosteuttaa sekä pehmentää ihanasti jopa oman karkean karvani. Nyt helteillä hiuspohja on hikoillut sekä hiukset olleet auringossa mutta silti tukka on tuoksunut freesiltä ja pysynyt kimmoisana sekä terveen tuntuisena.

Pullosta nuuhkittuna hoitoaine on aika voimakkaan tuoksuinen mutta hiukseen tarvitsee sen verran pienen nokareen että hiukseen jää hento tuoksu vain(joka muuten kesätuulen puhaltaessa tuoksuu aivan täydelliseltä!).

Hoitoaine saatu pr-näytteenä maahantuojalta.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *