Tukkanörtin tunnustuksia

Hiukset on vähän liian iso osa omaa elämää ja ei pelkästään omaan tukkaan rajoitu rakkauteni!Tässä outoja,noloja ja pakkomielteisiä faktoja suhteestani hiuksiin.

-Itkin(!!!)kun Duudsoni HP Parviaisen hiukset ajeltiin telkkarissa.

-Ihmiset luulevat että tarkkailen aina kuinka heillä hiukset on mutta oikeasti kiinnitän huomiota vain jos hiukset on todella kauniit.

-Haluaisin koskettaa Pete Parkkosen hiuksia!Fantasiat itse kullakin!

-Olen tosi tarkka omasta tukastani,niin tarkka että se on hieman ahdistavaa.

-Rakastan hiusteni pesua,se on paras tapa rentoutua.

-Rakastan myös kampauskuvia.Selaan lehtiä sekä nettiä vaan nähdäkseni hienoja hiuksia.

-Nykyisin osaan ottaa rennommin tukkajutuissa pakostakin,enää ei ole aikaa föönata,kihartaa ja käkertää samalla lailla kuin ennen.

-Synnytyksen jälkeinen hiustenlähtö kyllä otti koville ja siinä missä vatsanahka roikkui,tisseistä oli tullut nahkarukkaset ja silmäpussit kasvoi kasvamistaan niin kaljut ohimot oli kaikista ilkeimmät epäkohdat.

-Hiukset on omasta mielestäni parhain piirre ulkonäössäni.Mutta välillä leikittelen ajatuksella että ajaisin hiukset kokonaan pois.En luultavasti ikinä uskaltaisi ilman suurta syytä mutta jollain tapaa ajattelen sen olevan vapauttavaa.

Kommentit (1)
  1. Mähän olin alle parikymppisenä tosi tarkka hiuksista, mun ikäisellä nelikymppiselle meille se juttu teininä oli hiukset ei niinkään meikkaaminen. Niihin oikeasti pistettiin rahaa, kaikki kävi kampaajalla laittamassa ja itse pistin hiuksia varmaan puolesta tunnista tuntiin ennen kouluun lähtöä. 😀 Liekö tosta johtuu se, et mun koko myöhäisemmän aikuisiän look on ollut hiukset kireällä ponnarilla, koska se on helpoin, mutta täytyy myöntää, et siitä on tullut vuosien aikana sellainen oma tavaramerkki, josta mut tunnistaa, joten olisi vaikea kuvitella luopuvani siitä. Jopa ystävät sanovat aina, että jos ne etsii mua ryhmästä, ne etsii sitä jolla on pitkät hiukset kireällä ponnarilla. Kaikilla vaikeuksia tunnistaa takaa, jos mulla sattuu olemaan hiukset auki. 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *