Tuuheat hiukset vaiko vieläkin tuuheammat hiukset?

 

Oon oottanut sitä milloin Living Proof lyö ittensä kunnolla läpi Suomessa, merkki on kyllä tunnettu muttei selkeästikään vielä siinä asemassa missä sen kuuluisi olla. Brändillä on mielettömiä tuotteita, (mm.kuivashampoo on ihan paras!) jotka käy hyvin ikään tai sukupuoleen katsomatta. Tuoksut hentoja ja neutraaleja sekä pakkaukset vähäeleisiä ja tyylikkäitä. 

Sain Living Proofia maahantuovalta Framedalta testiin tosi mielenkiintoisen tuotteen, Body Builderin joka on kuivaan hiukseen laitettava tuuhentava muotoilusuihke. Erikoisuus piilee suuttimessa, jolla kustomoit tuotteen määrää, sumutusvoimaa sekä hiukkaskokoa. Eli eri asetuksilla tuote tulee hieman eri lailla ulos purkista. Tämä on mm.hyvä keino saada tyvelle napakampaa tukea ja latvalle taas hieman kevyempää pitoa. Käytännössä tässä on tyvisuihke, volyymilakka ja viimeistelytuote samassa. 

lp1.jpg

Tämä on siis joko aika napakka tai tosi napakka suihke tarpeen mukaan. Tuoksu on neutraali tässäkin sekä pito mitä mainoin. Tällä suihkeella saa todella isoa ilmavaa tukkaa joka kestää kuosissa hyvin. Sen verran napakka pito on että on aivan loistava esim kiharakampauksiin jotka kammataan auki. Moni tuote ei harjausta kestä, joka näkyy mm.niin että muotoilutuote hajoaa hiuksen pintaan näyttäen ”hilseeltä”, sähköisyytenä tai niin että kihara siitä kärsii. Volyymilakat on poikkeuksetta hyvin mattaisia ja vievät kiillon hiuksesta mitä tämä ei tee ja se on tämän tuotteen isoin plussa. Hius jää terveen ja luonnollisen kiiltävän näköiseksi ja siksi tämä on mitä parhain esim.juhlakampauksiin. En äkkiseltään muista toista volyymilakkaa missä yhdistyisi kiilto, hyvä tuki sekä aukiharjauksen mahdollisuus. 

Body Builder toimii hyvin kiharassa sekä suorassa hiuksessa mittaan katsomatta. Suihke on nopeasti kuivuvaa sekä hyvin pienijakoista ja sopii monelle hiuslaadulle myös. 

lp5.jpg

Tottakai innostun tälläsistä tuotteista ja aina uusista keksinnöistä älyttömästi. Tukkakenttä muuttuu koko ajan ja monesti pyörä yritetään keksiä yhä uudelleen mutta kiva huomata että ihan oikeitakin uusia innovaatioita syntyy.

lp4.jpg

 

Kommentit (2)
  1. Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi
    26.1.2019, 13:02

    Tää merkki on kyllä jäänyt aika näkymättömäks, ei näitä oikeen mainostetakaan missään :S

    1. Joo, niinpä! Brändihän on supersuosittu useassa maassa mutta meillä vähän jäänyt paitsioon! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *