Ultimate Color Repair tuotteet ja mieletön arvonta!

Tuotteet saatu pr-näytteenä

Kesä tulee kovaa vauhtia ja valon määrä lisääntyy mikä on ihanaa mutta tarkoittaa myös sitä että taas hiukset joutuvat koville. Aurinko ja uv-säteily haalistavat sävyjä,kuivattavat hiusta sekä vievät hiuksista kiiltoa pois. Vaikkei hiuksissa olisikaan herkästi haalistuva sävy niin nyt kannattaa vaihtaa pesu-ja hoitotuotteet väriä helliviin. Mikä tahansa sävy näyttää paremmalta kun siinä on kaunis kiilto.

Paul Mitchellin Ultimate Color Repair sarja sisältää parabeenittomat shampoon,hoitoaineen, tehohoidon sekä hiuksiin jätettävän lämpösuojallisen hoitoaineen. Kvinoa-uutetta sisältävät tuotteet siloittavat hiusta tehden siitä helposti käsiteltävän.

Sarja on kehitetty taistelemaan värin haalistumista vastaan. Yleisimmät syyt haalistumiseen ovat shampoopesu, lämpötyökalut sekä uv-säteily. Sarjan tuotteet myös hoitavat sekä pehmentävät rasittunutta hiusta hyvin.

Hellävarainen sulfaatiton shampoo pesee hiukset puhtaaksi,muttei kuivata hiusta eikä syö väriä. Sulfaatit tuotteessa on niitä pesevämpiä ainesosia ja usein niitä sisältävät shampoot on aika voimakkaita,eli liian peseviä. Shampoo vaahtoaa hyvin ja pesutulos on miellyttävä.

Sarjan hoitoaine on hoitava,pehmeyttä sekä kiiltoa tuova ja hiuksista tulee helposti käsiteltävät. Selvittää hyvin hiukset sekä tekee niistä elinvoimaisen näköiset. Iso plussa taas helppokäyttöisestä tuubista.

Sarjan tehohoito eli Ultimate Color Repair Mask on hoitoainetta tiukempaa tavaraa ja sen tehon rakennepaikkaavuudessa huomaa jo ensikäytöllä. 5-15minuutin vaikutusajalla hiuksiin saa hyvää, tervettä jäntevyyttä. Koostumus on todella täyteläistä ja pumppupullosta saa juuri tarvitsemansa määrän kerralla.

Rakennepaikkaavaa naamiota hyvin tukee pehmentävä ja kosteuttava hoitoaine ja ehdottomasti käyttäisin naamiota noin parin viikon välein mikäli hius ei ole todella vaurioitunut. Rakennepaikkaavia tuotteita käyttäessä kannattaa muistaa hyvä kosteutus ettei hiukset jää liian ”koviksi”.

Lämpö-sekä uv-suojallinen hiuksiin jätettävä kaksifaasinen hoitoaine suojaa sekä hoitaa hiusta. Kosteisiin hiuksiin laitettava suihke tuo loistavaa kiiltoa hiuksiin sekä helpottaa hiuksen muotoilua. Itse ihastuin nimenomaan tähän tuotteeseen kovasti.

Toimii hyvin föönin alla sekä mutkattomasti ilmakiharimen kanssa. Tykkään erityisesti kosteisiin hiuksiin jätettävistä lämpösuojista sekä pumppupullo on aerosolia miellyttävämpi vaihtoehto.

Sain maahantuojalta settejä 2, eli toisen arvottavaksi! Palkinnon arvo yhteensä n.150e eli nyt kannattaa osallistua.

Osallistut jättämällä parhaat hiusvinkkisi 19.5.19 klo 16.00 mennessä. Postitan tuotteet Suomeen ja alle 18-vuotiaalla täytyy olla huoltajan lupa osallistumiseen. Sähköpostiosoite täytyy jättää kommenttikenttään mutta sen näen vain minä,enkä tule tietoa käyttämään mihinkään muuhun kuin voittajan tavoittamiseen. Onnea matkaan!

Kommentit (71)
  1. Hemmottele hiuksia välillä mm. hiusnaamiolla ja leikkaa säännöllisesti huonot latvat pois 🙂

  2. Kuivashampoo on pelastukseni monina päivinä. Lapsen nukutuksen jälkeen ei monesti enää jaksa lähteä suihkuun 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *