Upea Aquis-arvonta

Alohair

Kerroin Aquis-tuotteista jo aiemmin tänä vuonna ja olen sen verran näihin ollut ihastunut että halusin teistä jollekkin onnelliselle arpoa myös nämä hiusturbaanin ja pyyhkeen. Maahantuoja innostui ideasta ja lahjoitti tuotteet arvontaan. 

Nämä ovat olleet ihan mieletön apu kiireisessä arjessa. Aika on kortilla tällä työssäkäyvällä mutsilla, 1.5v taaperon kanssa on kädet täynnä mutta kuitenkin tahdon hiukset pitää katseenkestävänä. Pyyhe sekä näppärä turbaani nopeuttavat hiuksen kuivamista ja mitä vähemmän föönin kanssa joutuu hiusta työstämään niin sitä paremmassa kunnossa hius pysyy. 

Erityisesti talviaikaan kun päänahka helposti kuivaa, hilseilee sekä kutisee on föönin käyttöä fiksua käyttää mahdollisimman vähän. Sekä hiukset että hiuspohja kiittävät kun hius saadaan kuivaksi ilman lämpörasitusta. Ja tähän vuodenaikaan hiukset joutuvat kohtaamaan lämmönvaihteluja, kosteutta sekä vastapainona kuivuutta, on erityisen tärkeä helliä hiuksia. Kun hiuksen saa säilymään hyvinvoivana, se myös sähköistyy vähemmän.

Turbaani suojaa hyvin saunassa ja itsellä on tapana ollut laittaa hiusnaamio hiuksiin, turbaani suojaksi ja löylytellä samalla hiukset superhoidetuksi. Turbaani ja pyyhe peseytyy normipyykin joukossa, niin en ole sen kummemmin mahdollisia naamiotahrojakaan pelännyt. Lämpöhän tehostaa monien hoitotuotteiden tehoa mutta saunan lämpö on kuitenkin liikaa suoraan hiukselle sekä myös monille tuotteillekin, joten jo siksi kannattaa pää suojata. 

Halusin erityisesti joulun alla nostaa asian esiin, nämä on nimittäin aivan mainio setti joululahjaksi. Kosmetiikkatuotteiden ostaminen on välillä hankalaa toiselle mutta näitä Aquisin pyyhkeitä ja turbaaneja löytyy useassa eri sävyssä sekä kuosissa ja nämä on oiva lisä jokaisen naisen (ja miksei miehenkin) kauneudenhoitokaappiin. Itse paketoisin tälläisen setin erityisesti hiustenhoidosta kiinnostuneelle, ekologisesti ajattelevalle tai yksinkertaisesti kiireiselle ihmiselle eli tarkemmin ajateltuna siis kelle tahansa tuntemalleni ihmiselle. 

Arvontapalkinto sisältää tummansiniset Stormy Sky sävyiset turbaanin sekä pitkien hiusten pyyhkeen. Stormy Sky on hyvä kaikille meistä keillä on värjätyt hiukset, näissä ei näy suoraväritahratkaan. Nimimerkillä muutaman valkosen pyyhkeen silver shampoon jämillä pilannut. Tokikaan näiden käyttö ei värjättyjä hiuksia vaadi. 

Arvontaan osallistut jakamalla parhaan hiusniksisi! Osallistumisaikaa on 7.12.2018 klo 18:00 saakka. Onnea matkaan! 

Kommentit

NiinaK (Ei varmistettu)

Paras vinkkini pitkien ja kuivien hiusten hoitoo on säännölliset öljyhoidot: itse vuorottelen kookosöljyn ja Khadin Amla -hiusöljyn kanssa. Turbaani olisikin mainio apuväline näihin öljyhoitoihin, ja voin kuvitella että juurikin saunan yhteydessä ajaa asiansa mainiosti :) Mukana arvonnassa!

katarrr (Ei varmistettu)

Yksi aikaa (ja hiuksia) säästävimmistä aamutoimistani on hiusten kiepautus nutturalle päälaelle föönauksen jälkeen kun hiukset on vielä lämpöiset. Sitten hoidan muut aamutoimet ja kun avaan nutturan, hiukset on kivasti kiharalla ilman ylimääräistä aikaa ja kuumakäsittelyä. Toimii hyvin myös kampausten "pohjakiharoina" :)

Tuispaus (Ei varmistettu)

Omalla kohdallani toimivinta on ollut leikkauttaa hiuksiin hyvä, helppo ja hieman kerrostettu malli joka asettuu luonnostaan hyvin ja iltapesun jälkeen kuivattaa ne tarpeeksi hyvin ennen nukkumaanmenoa, jotta aamulla pääsee tarvittaessa vähällä. Etenkin hiusturbaani tulisi siis varmasti rutiinikäyttöön!

Jenny La (Ei varmistettu)

Olen alkanut ensimmäistä kertaa käyttää hiusvettä ja vitsit se on ihana tuote! Käytössäni on Weledan valikoimista löytyvä tuote ja se sopii kevyeksi hoidoksi esimerkiksi talvisin kuivavalle päänahalle ja raikastamaan hiuksia pesujen välillä. Lisäksi siinä on ilmeisesti jotain kunnon aktiiviaineita, koska olen huomannut että päästäni on alkanut puskea uutta vauvahiusta.

Jannna (Ei varmistettu)

Mun paras hiusniksi on riittävä lepo ja itselle sopiva ruokavalio.

Se on musta hyvä perusta, jonka päälle on hyvä alkaa oman mielen mukaan rakentamaan lisää. Itse suosin mm. hiusöljyjä.

Nää turbaanit ja pyyhkeet on niin ihania!

ulla_maj (Ei varmistettu)

hah onkohan minulla mitään hiusvinkkejä. arvostan hiuksissa helppoutta joten sen takia turbaani kiinnostaisi. ehkäpä vinkkini on siis se, että hiusten malli kannattaa valita sen mukaan miten paljon on valmis käyttämään sen laittamiseen aikaa.

Mustikkkkkka (Ei varmistettu)

Hieron risiiniöljyä hiusten tyveen ja levitän öljyä latvoihin tai korvaan öljyn latvassa hoitonaamiolla. Annan vaikuttaa useamman tunnin, sitten kuorin päänahan (Body Shopin kuorinta on paras!) ja pesen hiukset normaalisti Lushin palashampoolla, jonka jälkeen hiukset ovat uskomattoman pehmeät ja päänahka on saanut kunnolla hoitoa. :) Olen onnistunut tällä keinolla kasvattamaan hiukseni melkein alaselkään ja pitämään ne terveinä värjäyskäsittelyistä huolimatta!

Kaisuli (Ei varmistettu)

Hiusten pesu hoitoaineella eli co-pesu :)

aikku10 (Ei varmistettu)

Itselläni on pitkät hiukset, pesun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin harjauksen jälkeen puristelen muotovaahtoa, sitten kieputan hiukset päälaelle suureksi nutturaksi, nukun näin ja aamulla avaan, puristelen ja suihkutan kiinnettä, hienot kiharat.

merilohi (Ei varmistettu)

Minulla on kuivat luonnonkiharat hiukset ja öljy on niille parasta! Myös Olaplexin kotihoitotuote on hyvä.

Kokoo (Ei varmistettu)

Pestä hiukset mahdollisimman harvoin. Sopiva väli löytyy kokeilemalla. Hiuspohjan ongelmat paranee kuin itsestään.

Alohair
Alohair

Moikka! Teknisten ongelmien takia en päässyt aiemmin kommentoimaan, voitto napsahti! Laitan sähköpostia!

Roosanen (Ei varmistettu)

Mun hiusniksi on vaihtaa luonnonharjaksiseen hiusharjaan! Loppuu se hiusten katkeilu ja irtoilu ja sillä saa kätevästi silotettua päällimmäiset hiukset ponnarilla/nutturalla :)

Emma/WL (Ei varmistettu) http://www.wastinglifestyle.fi

Mun paras hiusniksi on lähinnä sellainen että pesen hiukset ja toivon parasta :D

...ja Keunen Salt Mousse on tosi hyvä tämmöselle ohuelle tukalle :)

sikkuralla (Ei varmistettu)

Hiusöljy on ihan pelastus omille kuiville hiuksilleni.

Vaikka moni vannookin pitkien pesuvälien nimiin, niin olen huomannut, että omat hiukseni (ja päänahkani!) pysyvät parhaassa kunnossa päivittäin pestynä. Varsinkin talviaikaan pipon alla hautuva päänahka kutisee aivan järkyttävästi, jos hiustenpesusta on ehtinyt kulua tavallista pidempään.

Mulla on tälläkin hetkellä välilehdissä auki hiuspyyhkeitä ja -turbaaneja, kun oon yrittänyt etsiä sopivaa itselleni, tää tulis niiin tarpeeseen!

Venlall (Ei varmistettu)

Säännöllinen hiusten ja päänahkaan tehohoito.

Elzu (Ei varmistettu)

Suihkutan märkiin hiuksiin selvityssuihketta aina ennen harjausta. Ei revi hiuksia yhtään niin paljoa.

Charlotta Evelina (Ei varmistettu) https://charlottaeve.com

Paras hiusvinkki multa ois luonnonkiharalle tukalle: älä harjaa sitä! Mukana ihanassa arvonnassa <3

JennaO (Ei varmistettu)

Laitan aina silloin tällöin kookosöljä hiuksiin yöksi ja se tekee ihmeitä! :)

asta o. (Ei varmistettu)

Hei! Minulla ei ole erityisiä vinkkejä. Itselläni tukka meni huonoon kuntoon, kun otin kiharat.

NelliinaX (Ei varmistettu)

Vuosia sitten kokeilin päänahan kuivuuteen ite tehtyä hunaja oliiviöljynaamiota, kumpaakin puolet ja puolet. Tepsi. Mukaan arvontaan.

TeijaH (Ei varmistettu)

Kookosöljy on hyvä hiustenkosteuttaja

LadyB (Ei varmistettu)

Säännöllinen naamion käyttäminen

Sannamarianna (Ei varmistettu)

Säännöllinen hiusten leikkauttaminen ja mahdollisimman vähän käsittelyä, niin hiukset pysyy kunnossa.

Tiia96 (Ei varmistettu)

Harvakseltaan pesu, kerran /pari viikossa :)

Kirsi s (Ei varmistettu)

Hiuksiin jätettävä hoitoaine , yleensä suihkemuodossa on minun hiusten pelastus , pesun jälkeen ,pyyhekuiviin ennen harjaamista ja myös aamuisin kosteutus sillä ennen harjaamista , vie pois hyvin myös sähköisyyttä . PS lapioharja paras harja käytössä

AMV (Ei varmistettu)

Hiukset leteillä nukkuminen (ei takkuja/pörröisyyttä herätessä!) on paras hoitovinkki! Ja muotoilua varten: aina ennen kuin hiukset täytyy esim. juhlia varten kihartaa/laittaa kampaukselle joka vaatii pitoa, jätän edeltävästä pesusta hoitoaineen pois. Pysyy kampaus paljon paremmin :)

mses (Ei varmistettu)

Marraskuumasis on aiheuttanut sen, että hiuksien hoito on hunningolla. Sotkunutturat on ollut erittäin in. :D Omalle tukalle on tehnyt hyvää ennen pesua tehtävät öljyhoidot. Esim. ennen lenkkiä olen levittänyt runsaasti öljyä hiuksiin ja lenkin jälkeen sitten normaalit pesut.

Gingerbiscuit (Ei varmistettu) http://ginger--biscuit.blogspot.com

Tätä olis kiva testata! Mulla ei varsinaisesti mitään hyviä niksejä tuu mieleen, mut ehkä paras neuvo on, että anna aina ammattilaisen käsitellä hiuksesi, ku haluat värjätä ne/muuttaa väriä tms. :D olen joskus vuosia sitten itse vaalentanut ja värjäillyt hiuksia ja siitä kärsittiin pitkään! Enää en uskalla käyttää muita kun värimaskeja :)

Henna Holappa (Ei varmistettu)

Latvoihin puristelen kookosöljyä.

OlgaMariaM (Ei varmistettu)

Paras hiusniksini on silkkityynyliina, sillä pysyy iho sileänä ja hiukset takuttomina ja kosteuttettuina kun silkki ei ime itseensä kosteuttta samall tavalla kun puuvilla:)

sirpa h (Ei varmistettu)

Hiukset tulee harjata vasta kun ne ovat kuivuneet.

JJMH (Ei varmistettu)

Itsellä (ja poikaystävällä!) on tällainen hiusturbaani ollut käytössä jo vuosia, joten mahdollinen arpajaispalkinto menisi anopille joululahjapakettiin! :)
Oma hiusniksini on sekoittaa shampoon joukkoon hieman sokeria ja kuoria päänahka hellävaraisesti. Lisäksi suosittelen syväpuhdistavaa shampoota sekä XZ omena/etikka-hiushuuhdetta. Käytän itse paljon muotoilutuotteita, joten kerran viikkoon on ihana pestä kaikki jäämät pois syväpuhdistavalla shampoolla. Esimerkiksi Herbinalta löytyy edullinen ja toimiva pullo.

Anu / Say It Anyway (Ei varmistettu) https://sayitanywayblogi.blogspot.com

Mun hiukset on tosiaan yllättävän liukkaat nykyään, kun lopetin hiustenvärjäämisen. Samalla niistä tuli ihan littanat ja pitkään tuskailin ja tupeerasin hiuksia saadakseni niihin volyymia, kunnes löysin pyyhekuiviin hiuksiin suihkutettavan hiusten kohottajan, jota suihkutellaan hiuksiin ennen föönäystä. Littana ja liukas tukkani on nyt kuohkea ja kaunis ;D

Jenni Janas (Ei varmistettu)

Paras hiusvinkki: lopeta stressaaminen ja puhu ihania asioita itsellesi <3 itse tein elämässäni täyskäännöksen vajaa vuosi sitten ja hiukseni ovat taas paksut ja pitkät! Ne on kasvanut ihan supernopeaa tänä aikana. Olet arvokas, kaunis, upea, muista se <3

EevaM (Ei varmistettu)

Mahdollisimman vähän käsittelyä, hiukset kuivuvat myös itsestään.

Eve_ (Ei varmistettu)

Käsittele hiuksia mahdollisimman vähän ja nuku silkkityynyllä! :)

Tintsh (Ei varmistettu)

No en tiedä olenko paras antamaan hiusvinkkejä. :’D Mut ainakaan en juurikaan lämpökäsittele hiuksiani, ja aika hyvässä kunnossa pysyvät!

Kommentoi