Upea Aquis-arvonta

Kerroin Aquis-tuotteista jo aiemmin tänä vuonna ja olen sen verran näihin ollut ihastunut että halusin teistä jollekkin onnelliselle arpoa myös nämä hiusturbaanin ja pyyhkeen. Maahantuoja innostui ideasta ja lahjoitti tuotteet arvontaan. 

aquis9.jpg

Nämä ovat olleet ihan mieletön apu kiireisessä arjessa. Aika on kortilla tällä työssäkäyvällä mutsilla, 1.5v taaperon kanssa on kädet täynnä mutta kuitenkin tahdon hiukset pitää katseenkestävänä. Pyyhe sekä näppärä turbaani nopeuttavat hiuksen kuivamista ja mitä vähemmän föönin kanssa joutuu hiusta työstämään niin sitä paremmassa kunnossa hius pysyy. 

Erityisesti talviaikaan kun päänahka helposti kuivaa, hilseilee sekä kutisee on föönin käyttöä fiksua käyttää mahdollisimman vähän. Sekä hiukset että hiuspohja kiittävät kun hius saadaan kuivaksi ilman lämpörasitusta. Ja tähän vuodenaikaan hiukset joutuvat kohtaamaan lämmönvaihteluja, kosteutta sekä vastapainona kuivuutta, on erityisen tärkeä helliä hiuksia. Kun hiuksen saa säilymään hyvinvoivana, se myös sähköistyy vähemmän.

Turbaani suojaa hyvin saunassa ja itsellä on tapana ollut laittaa hiusnaamio hiuksiin, turbaani suojaksi ja löylytellä samalla hiukset superhoidetuksi. Turbaani ja pyyhe peseytyy normipyykin joukossa, niin en ole sen kummemmin mahdollisia naamiotahrojakaan pelännyt. Lämpöhän tehostaa monien hoitotuotteiden tehoa mutta saunan lämpö on kuitenkin liikaa suoraan hiukselle sekä myös monille tuotteillekin, joten jo siksi kannattaa pää suojata. 

aquis14.jpg

Halusin erityisesti joulun alla nostaa asian esiin, nämä on nimittäin aivan mainio setti joululahjaksi. Kosmetiikkatuotteiden ostaminen on välillä hankalaa toiselle mutta näitä Aquisin pyyhkeitä ja turbaaneja löytyy useassa eri sävyssä sekä kuosissa ja nämä on oiva lisä jokaisen naisen (ja miksei miehenkin) kauneudenhoitokaappiin. Itse paketoisin tälläisen setin erityisesti hiustenhoidosta kiinnostuneelle, ekologisesti ajattelevalle tai yksinkertaisesti kiireiselle ihmiselle eli tarkemmin ajateltuna siis kelle tahansa tuntemalleni ihmiselle. 

Arvontapalkinto sisältää tummansiniset Stormy Sky sävyiset turbaanin sekä pitkien hiusten pyyhkeen. Stormy Sky on hyvä kaikille meistä keillä on värjätyt hiukset, näissä ei näy suoraväritahratkaan. Nimimerkillä muutaman valkosen pyyhkeen silver shampoon jämillä pilannut. Tokikaan näiden käyttö ei värjättyjä hiuksia vaadi. 

Arvontaan osallistut jakamalla parhaan hiusniksisi! Osallistumisaikaa on 7.12.2018 klo 18:00 saakka. Onnea matkaan! 

Kommentit (39)
  1. No en tiedä olenko paras antamaan hiusvinkkejä. :’D Mut ainakaan en juurikaan lämpökäsittele hiuksiani, ja aika hyvässä kunnossa pysyvät!

  2. Käsittele hiuksia mahdollisimman vähän ja nuku silkkityynyllä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *