Kevään värit korville

Kevät ja värien ilotulitusta!

 

Aiemmin jo marraskuussa julkaisin saman postauksen mutta tämä sopii yhtälailla kevääseenkin joten vinkkaan uudestaan näistä upeuksista.

Nämä kauniit korvikset tuo helposti särmää ja sävyä simppeliinkin asuun.

 

Never Too Laken upeat Flower Power– korvikset käyvät väreiltään hyvin läpi vuoden käyttöön. Lappeenrantalainen Never Too Lake on muuten noteerattu jo useissa kansainvälisissä muotilehdissä.

Kuva Never Too Laken verkkokaupasta

Piikoski on itselle uusi brändi mutta tekee varsin riemastuttavan upeita Karhu-korviksia. Joensuusta lähtösin oleva merkki toimii äidin ja tyttären voimin, joka on jo itsessään ihana ajatus. Merkillä on myös värikylläisiä upeita vaatteita.

Kuva Weecosin verkkokaupasta

Myös Joensuulainen Design By Kieto  tekee upeita, aivan upeita värikkäitä koruja. Nämä leikkisät kettu-aiheiset Repo-korvikset tuovat hyvää mieltä kantajalleen ja kanssakulkijoille.

Kuva Design By Kieton verkkokaupasta

Pinjapuun Kuningaskalastajat on vaan niiin upeat. Värikkäät, kauniit ja herkät linnut korviin hankkimalla tuet myös hyväntekeväisyyttä. Pinjapuu lahjoittaa 0.5e jokaisesta myydystä tuotteesta vuosittain vaihtuvaan kohteeseen.

Kuva PinjaPuun verkkokaupasta

Rovaniemeläinen Kinos Design tekee asusteita laidasta laitaan ja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen brändi. Summertime korvikset tuo muiston kesästä näin marraskuun keskellekkin.

Kuva Kinos Designin verkkokaupasta

KosmosFolkilla on todella näyttäviä korviksia upeilla printeillä. Kuvan Kimalainen korvikset on paitsi upeat kokonaisuutena niin myös täynnä yksityiskohtia. Merkin takana on helsinkiläinen valokuvaaja Paula Lehto.

Kuva Weecosin verkkokaupasta

La Kiva on hauska näyttävä brändi jolla on hieman street art-henkisyyttä korviksissaan. Riot Hey Ladies korvakorut kruunaa asun kuin asun.

Kuva La Kivan verkkokaupasta

Törmi Designilla on selkeä, tunnistettava tyyli ja mitä riemastuttavampia koruja. Kolo-korvakorut ovat hillitympää Törmiä.Oululaisen yrittäjän rakkaus hommaan kuultaa läpi ja korvikset on energisiä ja leikkisiä.Kuva Törmi Designin verkkokaupasta

Sola Visualsin Rohkee korvikset on tavallaan hyvin minimalistiset mikä tukee hyvin sanomaa. Mieletön väriyhdistelmä ja selkeä muoto tekee näistä upeat korvikset! Sola Visualsilla on ihana tapa tuoda sesonkiin sopivia korviksia myyntiin, nyt kaupassa on huikeita jouluaiheisia korvakoruja.

Kuva Sola Visualsin verkkokaupasta

muoti ostokset
Kommentit (2)
  1. Ihana kuulla! Näistä on kiva vinkata, Suomi on täynnä ihan mielettömiä osaajia❤

  2. Kiitos vinkeistä! Kinos Design oli uusi tuttavuus, heillä olikin kaikkea ihanaa myynnissä 😊 tilasin miehelle lahjaksi rusetin ja itselleni korvikset.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *