Voi kamomilla-kasvovesi kun oot ihana!

Ekaksi, onpa hulvatonta että kamomilla on eestiksi kummeli. Toiseksi, en kestä kuinka ihania tuotteita Nurmella on ja kolmanneksi huokaisen vaan että onpa Nurme kertakaikkiaan symppis merkki!

Olen aiemmin testannut Nurmen ruusu– sekä laventelikasvovettä ja tämä kamomilla on aivan yhtä ihana! Haluan pitää kaikki kolme pysyvästi kylppärikaapissani!

nurme3.jpg

Eli kuivalle ja normaalille iholle tarkoitettu kasvovesisuihke mm.pehmentää, tasapainottaa, rauhoittaa, puhdistaa sekä kosteuttaa ihoa. Tämä sopii myös akneen taipuvalle iholle hyvin, supistaa huokosia sekä myös ikääntyvä iho voi tästä hyötyä. Itsellä on vuoden sisään aika ikävästi huokoset levinneet järkyttävän isoksi ja kyllähän tää kolmevitosen naamari vähän jo anti age-tuotteitakin(sanoinko tuotteita, ihmeitä tarkotin) tarvitsee eli nappivalinta omalle iholle siis. En varsinaisesti ole huomannut että huokoset pienenisi tällä mutta en ole vielä sellaista tuotetta löytänyt millä dramaattisen eron tässä asiassa huomaisi.

Rakastan nimenomaan suihkepulloissa olevia kasvovesiä ja saankin nämä alta aikayksikön käytettyä tyhjäksi. Ei sillä, ei nämä normikäytössä heti lopu mutta tykkään suihkia näitä meikin alle, päälle ja meikkisieneen meikkausvaiheessa. Imeytän myös kosteusvoiteen aina kasvosuihkeen avulla ja tämä tuntuukin auttavan siinä erityisen hyvin. Välillä suihkin myös ihan huvikseni kasvoille ja hiuksiini tätä koska rakastan Nurmen tuotteiden puhtaita ja raikkaita tuoksuja. 

nurme4.jpg

Koko tämä kasvovesitrio on ihana ja Nurme vaan niin vallottavan sympaattinen merkki kaiken kaikkiaan. Olen aiemmin tainnut sanoa tämän mutta virolainen brändi oikeen huokuu aitoa intohimoa luontoa ja luonnonkosmetiikkaa kohtaan.

Olen saanut tämän Nhs.ltä testiin blogia varten mutta tämä ei vaikuta yhtään mielipiteisiini tuotteesta tai brändistä! 

Kommentit (4)
  1. Mulla on ollut se ruusuvesi muutaman viikon testissä ja ah se on niin ihana! Täytyy tätä kamomillaakin joskus kokeilla 🙂

    1. Se on kyllä! Aloitan aina aamut sillä, ihan vaan siks että ruususesti alkanut päivä ei voi olla kovin paha!

  2. Oi. Mä haluun niin kokeilla <3

    1. Kannattaa ehdottomasti<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *