Whamisan Organic Flowers toner deep rich

Ensipurema upeaan Whamisaan tulee tämän tonerin myötä ja kyllä on ihastusta ensi kosketuksella!

Yleelliseen ja kauniiseen lasipulloon pakattu toner on paksua, jopa geelimäistä hoitonestettä. Korealainen ihonhoito on rantautunut jo vuosia sitten Suomeen mutta luonnonkosmetiikan merkkejä sieltä suunnalta on alkanut pohjolaan putkahdella vasta viime aikoina. 

Whamisan purkit hivelevät silmää ja lasipullo, jossa hoitoneste on todella upea ja arvokkaan näköinen sekä tuntuinenkin.

Mielestäni tämä on enemmän hoitoneste kuin kasvovesi ja tuote sisältää mm.arganöljyä. Tonerissa  aloe maculata-uute korvaa vesipohjan, joka sekä kosteuttaa tehokkaasti että tekee tonerin koostumuksesta paksumman.

En ole mikään vanulapuilla pelaaja ja paksu tuote on helppo ihan vaan painella käsin kasvoille.

Oma kuiva, ja erityisesti pinta-kuiva iho on tästä tykännyt. Mulla iho on karhea, tekstuuri epätasainen ja ehkä ikä, hormonit sekä valvotut yötkin näkyy naamassa, ja tätä toneria käyttäessä iho on tuntunut pehmeämmältä ja erityisesti otsan röpelöisyys kadonnut. Lasipullossa on pienen pieni suuaukko, joka vaatii kärsivällisyyttä mutta taas varmistaa sen ettei tuotetta joudu hukkaan. Toner toimii mainiosti hyaluronihapon kanssa ja kun laitan yöksi päälle vielä yönaamion niin aamulla iho sekä näyttää että tuntuu Paremmalta. Olen juuri lopettanut imettämisen ja iho heitti ihan täyskäännöksen ja kuivahti ihan kokoon. Oli tiukasti sheetmaskit, seerumit ja öljyt käytössä tovin että sain tilanteen rauhoittumaan ja tämä toner oli loistoapu siinä.

Whamisa on ehdottomasti kiinnostava merkki johon aion lisää perehtyä jatkossa.

Saatu pr-näytteenä Ruohonjuurelta.

Kommentit (2)
  1. Mä rakastan tätä tuotetta! Vaihdoin Whamisan tuotteisiin loppukesällä ja mun iho tuntuu vain paranevan. Suosittelen kokeilemaan öljyä (siis facial oil deep moisture) ja water cream on tosi hyvä tuote myös. Ja merilevänaamio! (:

    1. Ooh pitääkin testata, tää koko sarja on kiehtonut siitä saakka kun Suomeen tuli!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *