Yksityiskohtia kodistani

Alohair

Meillä on kotona paljon esineitä.Haluaisin olla minimalisti mutta...rakastan tehdä asetetelmia kuvista sekä esineistä.Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Desenion kanssa ja valikoimasta löysin hyvin itseni näköisiä printtejä jotka istui hyvin kotiini.

Kepeissä kehyksissä herkkä myrsky-juliste (after the storm) on hyvä muistutus siitä kuinka rankkojenkin aikojen jälkeen elämä aina voittaa.

 

Graafiset julisteet kategoriasta löytyi useampi juliste minkä olisin halunnut koska juuri tälläiset kuvat on aivan ihania.Ihania sävyjä,toistuvia kuovioita...Tälläiselle symmetrisyyden ystävälle just omiaan.

 

 

Sea Foam toistaa niin kauniisti lempivärejäni että se oli ehdottomasti saatava kehyksiin.Rakastan merta ja voin melkein haistaa meren tuoksun kun kuvaa katson.Lisää kivoja luontoaiheita joista myös oli vaikea valita se ihanin.

Lighthouse eli majakka niminen kuva on jotenkin niin rauhoittava.Majakat on kiehtoneet minua aina ja vastoittain luin että paras parisuhde on sellainen missä on majakka ja myrsky.Majakka vaatii myrskyn täyttääkseen tehtävänsä sekä jokainen myrsky vaati majakan turvakseen.Jotenkin niin kaunis ajatus siitä omasta majakastaan,taidan itse olla se myrsky.

 

Kaikki printit löytyvät näiden linkkien takaa mikäli niistä kiinnostuit.

After The Storm

Lighthouse

Sea Foam

Pink Grey Gradient Cubes

Ja kirsikkana pohjalla, saat koodilla alohair 25% alennusta  julisteista (ei koskehandpicked eikä collaboration kategorioita eikä kehyksiä).Koodi voimassa 20-22.2.

Kommentit

JonnaH. (Ei varmistettu) http://keyword-love.blogspot.fi

Ihanaa et löysit oman näköisiä juttuja. :) Sea Foamissa on kaunis kuvio.

Mä jotenkin elin tän sisustustaulu/juliste ajan aikoinaan kun muutin pois kotoa siis parikymppisenä. En enää osaisi kuvitella kotiini sisustustauluja, meillä tosin on muutenkin seinillä aika vähän mitään. Yksi mummoni tekemä massiivinen kanavatyö makkarissa (on muuten sika hyvä nappaamaan ääntä ja tietenkin tunnesyistä) sekä pari kirpparilta tehtyä taululöytöä, yksi öljyvärimaalaus ja yksi lyijykynätyö. Monet muuten valittaa ettei ole vara ostaa tauluja, kannattaa kiertää kirppareita tai antikvariaatteja niistä voi tehdä löytöjä muutamalla kympillä. :)

Alohair
Alohair

Miulla on kausia ollut millon seinät on tyhjät ja nyt on paljon kuvia kaikkialla.Valokuvia,maalauksia ja julisteita.Miulla on useampi taiteilijasukulainen joten löytyy todella rakkaita teoksia seiniltä.Yks omakin työ taitaa olla vessassa

Mira/Blinger Shimmer -blogi (Ei varmistettu) http://blingershimmer.blogspot.fi/

Meidän pitäisi jokin kiva taulu keksiä tuonne vauvan huoneeseen ja tuota Desenion valikoimaa hieman olenkin katsellut, mutta päätöstä en vielä ole saanut aikaiseksi :D

Alohair
Alohair

Deseniolla on kivoja mut tsekkaas Laura H. vaikka facebookista!Ihania!

Mari_Shopaholic (Ei varmistettu)

Kauniita julisteita ja jotenkin tuntuvat sopivan hyvin sisustukseenne sea foam oli mun suosikki, ihanat värit!

Kommentoi