Yksityiskohtia kodistani

Meillä on kotona paljon esineitä.Haluaisin olla minimalisti mutta…rakastan tehdä asetetelmia kuvista sekä esineistä.Sain mahdollisuuden tehdä yhteistyötä Desenion kanssa ja valikoimasta löysin hyvin itseni näköisiä printtejä jotka istui hyvin kotiini.
des10.jpg

des8.jpg

des9.jpgKepeissä kehyksissä herkkä myrsky-juliste (after the storm) on hyvä muistutus siitä kuinka rankkojenkin aikojen jälkeen elämä aina voittaa.

des5.jpg

 

Graafiset julisteet kategoriasta löytyi useampi juliste minkä olisin halunnut koska juuri tälläiset kuvat on aivan ihania.Ihania sävyjä,toistuvia kuovioita…Tälläiselle symmetrisyyden ystävälle just omiaan.

des7.jpg

 

 

des.jpgSea Foam toistaa niin kauniisti lempivärejäni että se oli ehdottomasti saatava kehyksiin.Rakastan merta ja voin melkein haistaa meren tuoksun kun kuvaa katson.Lisää kivoja luontoaiheita joista myös oli vaikea valita se ihanin.

des2.jpg

Lighthouse eli majakka niminen kuva on jotenkin niin rauhoittava.Majakat on kiehtoneet minua aina ja vastoittain luin että paras parisuhde on sellainen missä on majakka ja myrsky.Majakka vaatii myrskyn täyttääkseen tehtävänsä sekä jokainen myrsky vaati majakan turvakseen.Jotenkin niin kaunis ajatus siitä omasta majakastaan,taidan itse olla se myrsky.des4.jpg

 

des3.jpg

Kaikki printit löytyvät näiden linkkien takaa mikäli niistä kiinnostuit.

After The Storm

Lighthouse

Sea Foam

Pink Grey Gradient Cubes

Ja kirsikkana pohjalla, saat koodilla alohair 25% alennusta  julisteista (ei koskehandpicked eikä collaboration kategorioita eikä kehyksiä).Koodi voimassa 20-22.2.

Kommentit (5)
 1. Mari_Shopaholic
  24.2.2018, 12:17

  Kauniita julisteita ja jotenkin tuntuvat sopivan hyvin sisustukseenne sea foam oli mun suosikki, ihanat värit!

 2. Mira/Blinger Shimmer -blogi
  22.2.2018, 14:19

  Meidän pitäisi jokin kiva taulu keksiä tuonne vauvan huoneeseen ja tuota Desenion valikoimaa hieman olenkin katsellut, mutta päätöstä en vielä ole saanut aikaiseksi 😀

  1. Deseniolla on kivoja mut tsekkaas Laura H. vaikka facebookista!Ihania!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *