Kävelylenkkiä 5.10

Tänään lähdin yövuoron ja päiväunien jälkeen kävelylenkille. Ai että, kun tekee tuo kävely hyvää.

Ensi viikolla pitäisi kyllä päästä salille vähän useamman kerran, seuraavalla viikolla olen menossa silmien laserleikkaukseen, jonka jälkeen rankka treeni on kielletty. Vielä en ole ihan varma mitä saan ja mitä en saa leikkauksen jälkeen tehdä. Sääli, että olen juuri hakenut 3kuukauden salikortin ja nyt se taitaa mennä melkeen hukkaan. Täytyy satsata sitten vain kävelyyn.

Tänään siis lenkki näytti tältä:

Kävely 1h30min 9,56km  syke max 161, ka 136, nopeus 6,4km/h.

Oikea lonkankoukistaja ja pakara oli lenkillä niin kipeä, että ne haittasivat jonkin verran kävelyä, yllättävän nopeaa pystyin sentään kävelemään.

 

Huomisesta en vielä tiedä, pitäsinkö välipäivän vai lähdenkö vielä lenkille. Tälle viikolle on tullut vasta vain tiistaille välipäivä, toisaalta lenkitkin ovat olleet juoksua rennompia, joten eiköhän se ole huomenna taas kävelemään lähdettävä 🙂

walking-in-sunshine-007.jpg

Kommentit (3)
  1. Eikös moni sali pistä kortin ”jäähylle” jos on lääkärin todistus pitkästä sairaslomasta eikä silloin mitään maksua mene tai se salikortin aika jatkuu vasta kun saikku on loppu? Kannattaa kysyä..

  2. En mä tiä voiks sitä ihan power walkiksi kutsuu. Mutta niin kovaa koitan kävellä kuin pääsen, ihan kuitnekin normimeiningillä eikä mitään pikakävelijöiden kävelyä 🙂 lähinnä yritän vaan nyt lenkkeillä sen mukaan, että sykkeet pysyy riittävän matalalla ja mun tapauksessa se tarkoitti juoksusta luopumista ja siirtymistä reippaaseen kävelyyn. :/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *