Yksi opiskelumotivaatio, kiitos!

20151016_151756m.jpg

Heippa hei! Syksy painaa päälle kovempana kuin koskaan ja jotenkin meinaa selkäranka pettää.Tää syksy ei oo oikein kouluhommien osalta lähtenyt yhtään käyntiin ja tällä hetkellä tuntuu, etten ikinä tuu saamaan kaikkea valmiiksi ajallaan. Rakastan opiskella, mutta kun To Do -listalla on kandin lisäksi 5 kappaletta 10-25 sivun esseitä, joista mikään ei tällä hetkellä oikein nappaa, meinaa motivaatio olla vähän kadoksissa. Oon kuitenkin päättänyt, että saan kaiken valmiiksi ennen tammikuun reissua, ja deadlinetkin alkavat siintää näköpiirissä, joten ei auta kuin tarttua tuumasta toimeen. I can do this, right? En tiedä johtuuko valon määrästä vai mistä, mutta oon syksyisin ihan hirveän paljon väsyneempi kuin keväisin. Viime syksynäkin olin ihan poikki, mutta onneksi mulla on ihana kurssikaveri, jonka kanssa yhteistyö pelaa. Kun toinen ei jaksa, toinen tsemppaa! Keväällä musta taas usein tuntuu että vuorokaudessa on paljon enemmän tunteja ja jaksan painaa höyryjunan lailla. Mun varmaan kannattaisi muuttaa johonkin maahan, jossa valoa ja lämpöä riittäisi vähän enemmän.. Esim. vaikka Malediivit vois olla hyvä. Tai Thaimaa. Tai (kirjoitin muuten ensin Thai) Espanja.

collage.png

No niin, siinäpä vähän arkirealismia blogin puolelle. Jottei menis ihan masentavaksi valittamiseksi, niin kirjoitellaan myös mukavista jutuista. Ollaan tällä viikolla suunniteltu vähän tammikuun reissua, ja näyttää siltä että tällä kertaa käydään ainakin Koh Lantalla, Koh Ngailla, Khao Lakissa ja vielä ennen kotiinlähtöä muutama päivä myös Phuketissa. Jos on vinkkejä heittää erityisesti Khao Lakista (Tai Koh Ngaista), ne otetaan mielellään vastaan! 

20151016_151740m.jpg

takki: Bershka / t-paita: H&M / farkut: Zara / kengät: Nike Air Max / kaulakoru: Thaimaasta

Kuvan takki (en oikein tiedä miksi sitä sanoa, sillä se ei ole oikein takki, eikä huppari, eikä paita?) on Barcelonasta, ja tykkään siitä hirveästi. Se on ihanan rento, mutta kumminkin siisti, ja pidin sitä alkusyksystä ihan takkinakin. Mallina se ei mun kropalle ole kaikkein imartelevin, mutta se oli musta niin ihana, että päätin olla välittämättä siitä. Oon melkein onnellinen, ettei täällä ole Bershkaa, sillä voisin ostaa sieltä kaiken. Olisin köyhä, mutta ainakin mulla olisi kivat vaatteet. 

Kiinnostaisko muuten kuulla enemmänkin kasvatustieteiden / kasvatuspsykologian opiskelusta Oulun yliopistossa ? Voisin raapustaa aiheesta ihan oman postauksen.

Translation: Stressed about everything.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *