Raskaana? Tässä lista must-have tarvikkeista. Ota talteen!

Moi ihanat lukijat!

Mulla alkaa laskettu aika olemaan parin kuukauden päässä, joten päätin tehdä kyselyn instassa @rusinoitajataateleita yhteisölle heidän mielestään parhaista lasten tarvikkeista.

Oon ensikertalainen vauvahommissa, joten vinkit asian saralta oli erittäin tervetulleita.  Tässä jutussa kerron teille minkälaisia välineitä mulle suositeltiin tähän maailman ihanimpaan välineurheiluun.

Oletan, että esimerkiksi vaipat ja ruoka on niin olennainen osa tuota aikaa, että niitä ei ole tässä sen koommin priorisoitu.

Yllätyksenä itselle tuli suosituimman, unipesän suosio! Se sai ylivoimaisen äänimäärän muihin verrattuna. Googlettelin mistä tuon suosio voisi johtua ja opin muunmuassa Moro-reflektistä. Lue unipesistä lisää täältä.

Tässä näet listan, jonka kokosin yli 250 kommentista ja DM:stä. 

Mikäli vauva on vielä masussa tai lasten tarvikkeet muuten hepreaa, avaan tähän muutamia suosituimpia. Opin näistä itse paljon tällä viikolla, kun Suomenvierailulla tapasin ensimmäistä kertaa siskontyttöni, 7 viikkoisen uutukaisen.

Unipesät:

Tässä pari kivaa unipesää mitä on tullut vastaan.

Yours Mine Design:in käsin kudottu:

Bebiboon suomalainen unipesä:

Kietaisubody:

Tämä malli, missä napit on sivulla (verrattuna niihin, joissa ei ole nappeja ollenkaan, ns. pujoitettava) on hyvä pienokaiselle, joka ei osaa vielä kannatella päätä ja jolla menee vaipan vaihdossa hermot salamannopeasti. Sitteri (Baby Bjorn mainittu useaan otteeseen): tämä lattialla käytettävä joustava penkki antaa vanhemmille hetken aikaa juoda vaikka aamukahvia kaksin käsin.

Rintapumppu: Rintapumppuja on monenlaisia; manuaalisia, sähköisiä, kannettavia…

Manuaalinen, eli käsin pumpattava. Melko kätevä ja tämän voi sujauttaa helposti laukkuun yllättävää pumppaustarvetta varten. Vinkki: kokoamiseen ensimmäisen kerran kannattaa kysyä apua insinööriltä ennen kun menetät hermot. 

Sähköinen pumppu toimii joko verkkovirralla, tai auton virralla. Vinkki: leikkaa vanhoihin urheilurintsikoihin nännien kohdalle reiät ja pujoita suutin siitä läpi. Täten sun ei tarvitse pidellä pulloa rinnalla vaan voit selata vaikka @rusinoitajataateleita instaa

Jenkkeihin on rantautunut johdoton rintapumppu, joka toimii äpillä ja se sallii äidille vapauden liikkua, vaikka kaupungilla tai töissä ja pumpata samaan aikaan.
Baby Vac: nenäimuri 

Imuriin kiinnitettävä (kyllä!!), hellävarainen nenäimuri auttaa nuhan iskiessä. Lue siitä lisää täältä. Kiitos tästä Baby-Vac!!

Toivottavasti tästä oli apua ja kiitos vielä kaikille jotka autoitte mua hankinnoissa 🙂

Terkuin,

Krista & Masuasukki

perhe vanhemmuus lapset raskaus-ja-synnytys
Kommentit (6)
  1. Mitä sulle kuuluu? Luulin että olit tipahtanut jotenkin mun Bloglovinista ja piti etsiä sut Googlen kautta. Toivottavasti palaat taas! 🙂

  2. Tuo unipesä oli tosi kätevä. Vauva oli usein meidän kanssa sohvalla ja unipesä tuo turvaa ettei pieni tipahda. Monesti nukahti sohvalle unipesään ja sitten vain unipesä kannettiin vauvan sänkyyn jolloin vauva ei turhaan heräillyt siirtämisestä. En luopuisi! Ja toi baby vac myös ehdoton. Nenä friida ei mitään tuohon verrattuna. Baby vac edelleen käytössä 2,5 vuotiaalla joka ei vielä osaa niistää. Myös baby björnin sitterille täälläkin iso peukutus!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *