Ideat hukassa? Tästä vinkki täydelliseen ystävänpäivälahjaan!

Ystävänpäivä kolkuttelee ovella ja monella on mielessä kysymys siitä, mitä omalle kullalle, ihastukselle tai kasuaalin stalkkauksen kohteelle antaisi lahjaksi. Ruusut on aina toimiva juttu, tai kukat yleensäkin, mutta  toimii ehkä varmemmin naisille kun miehille.
 

Mulla on kaikkien aikojen paras lahjaidea ja haluun jakaa sen nyt teidän kanssa. Tää lahja antaa joka päivä vuoden ympäri ja sen nimi on Love Jar

Love Jar:in idea on simppeli: taittele valitsemaasi purnukkaan 365 pientä lappua, joihin jokaiseen kirjoitat jotain merkityksellistä teidän suhteen ajalta. Tai kaveruuden. Millä nimellä yhteistä matkaa kutsuttekaan. Sopii siis myös kavereille ja perheenjäsenille jos tuntuu että haluaa jakaa rakkautta.
 

IMG_3919.JPG

Kevinin tekemä Love Jar 

 
Tein Love Jar:in Kevinille meidän suhteen alussa, kun yhteistä taivalta ei oltu kuljettu kovin kauaa. Oltiin itseasiassa etäsuhteessa, joten matskua päivittäisistä jutuista oli tosi vähän ja melko nopeesti mulla alkoi loppumaan ideat kesken siitä, mitä noihin lappuihin raapustaa. Katoin jopa Googlesta todella imeliä rakkaus runoja (outs!)

Sain about vuosi sitten Keviniltä vastaavan ja se on niiiiiin paljon parempi. Tässä vaiheessa meillä on jo yhteistä matkaa muutaman vuoden verran, joten inside läppää löytyy tolkulla ja jotenkin tuntuu että Kevin muistaa niistä jokaikisen.

On ihan parasta avata lappu jossa lukee jo joku unohtunut juttu, mitä ollaan hoettu ja mille saadaan taas nauraa.

Mun purnukka on niin surkea Kevinin Love Jar:iin verrattuna, että siitä itse purkista on tullut päivittäinen vitsi.

IMG_3916.JPG

Tää on 100-varmasti otettu Googlesta ja silti kirjoitettu väärin.. 

Me avataan molemmat yhdet laput päivässä samaan aikaan ja kauhunsekaisin tuntein odotan mitä mun lappu sanoo. Niistä saadaan useimmin isoimmat naurut, kun taas Kevinin kirjoitukset vie takasin ajassa.
 

IMG_3917.JPG

Tämä toi mieleen muiston meidän ekoilta treffeiltä Suomenlinnasta 

 

Yhessä mun kirjoittamassa lapussa luki kerran ”Have a Nice day!” (Ai loppuko ideat kesken!) nyt joka päivä töihin lähtiessä sanotaan Have a nice day vähän leikkisällä äänellä, joka saa meidät nauramaan. 
 
Tuo purnukka on hands down paras lahja mitä oon ikinä saanut. Joka päivä se muistuttaa kuinka paljon vaivaa toinen on nähnyt ja kuinka paljon ajatusta siihen on laitettu.
 
Love Jar – resepti:
 
Tarvitset:
 

 • Paperia, vaikka perus tulostus paperia tai jos haluut hifistellä niin jotain hienompaa
 • Purkin. Hipsterit valitsee ehkä Mason Jar:in, hifistelijät voi koristella purnukan, tosi toimiva on eilisen illallisen Uncle Bens pastasose-purkki josta liotat etiketit pois 
 • Sakset, kynän, aikaa ja mielikuvitusta

 
Valmistus:
 

 1. Koristele purkki, mikäli haluat 
 2. Leikkaa paperista 365 pientä lappua. Voit toki tehdä tämän lyhyemmällekin ajalle. Esim. jos et oo ihan varma onko hän nyt se The One, niin voit tehdä vaikka seuraavalle kuukaudelle, niin ei sitten harmita että raapustit lappuja turhaan. 
 3. Kirjoita lapuille teidän yhteisiä inside vitsejä, toisen hassuja ominaisuuksia, mistä tykkäät hänessä, yhteisiä biisejä, hauskoja tilanteita mitä vaan maan ja taivaan väliltä. Myös pikkutuhmat laput on hyviä piristämään! 
 4. Kun laput on kirjoitettu, taittele ne ja laita purkkiin
 5. Lisää haluttaessa lahjapaketti – VALMIS! 

Vinkki: jos aiot pitää purkkia näkyvällä paikalla, kannattaa siitä tehdä sisustukseen sopiva, niin se ei ala vuoden aikana ärsyttämään ulkomuodollaan. Nimimerkillä: omatekemä on aika ruma. 
 

IMG_3918.JPG

 

Kommentit (3)
 1. Tuleva äiti
  7.3.2019, 01:59

  Tosi hyödyllinen ja selkeä lista, kiitos! Itsekin ensimmäistä kertaa raskaana ja asun ulkomailla! Olen kyllä ihan pihalla että mitä ois hyvä olla heti alussa. Oisko tota listaa mahdollista saada myös esim. pdf-tiedostona?

 2. Tosi hauska tuo sinun tekemä ”huono” purkki! Paljon iloa riittänyt ilmeisesti siitäkin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *