Ladataan...
Ananas ja Kookos

Nyt teen sen, mikä on pitänyt tehdä melkein vuosi sitten. Sanon tälle blogille hei hei. Kuvittelin melkein vuoden, että jossain vaiheessa jatkan taas. Nyt on kuitenkin jo uskottava, että en vaan ehdi. Taas bloggailu loppui, kun työt alkoivat. Viimeksi se alkoi uudestaan, kun jäin uudelleen äitiyslomalle. Nyt sellaista ei enää ole tiedossa, joten kyllä tämäkin nyt vaan loppuu.

Kiitos hirmuisesti kaikille, jotka jaksoivat lukea. Ja anteeksi, että nyt vasta hyvästelen. Kiitos myös kaikille ihan huipuille bloggaajille, joita edelleen kyllä itse seuraan. 

Meidän pienet blogin päähenkilöt on kasvaneet jo isoiksi leikkijöiksi. Kookos on aamusta iltaan palomies, joka välillä rakentaa Legoilla (lähinnä paloasemia), ui edelleen paljon ja pyöräilee reipasta vauhtia. Untuva on siro pieni tyttö (omasta mielestään iso tyttö), joka hoitaa vauvanukkeja ja tykkää laulaa. Höyhen on reipas takkutukkainen peikko, joka hyppii ja juoksee, sekä villitsee siskoaan hullutteluun.

Nyt me kaikki lomaillaan yhdessä! 

Kiitos, ja moi moi! <3

Ladataan...

Ladataan...
Ananas ja Kookos

Käytiin Kookoksen kanssa Me&I -kutsuilla naapurissa ja samalla saatiin nautiskella herkullisesta sunnuntaibrunssista. Kookos sai leikkiä saman ikäisen pojan kanssa ja äiti keskittyä jutustelemaan ja tutustumaan uuteen mallistoon.

Ja tilaushan siellä tuli tehtyä. Aika kohtuullinen kuitenkin. Olin jo valmiiksi suunnitellut, että en tilaa tytöille mitään, koska heidät on nyt tosi hyvin koko syksyksi vaatetettu. Vaikka aika houkuttelevia oravia ja pupuja olisi malliston mekoissa ollutkin.

 

Kookoksella taas oli puutetta ihan tavallisista pitkähihaisista paidoista ja perushousuista. Koko kesä on menty shortseilla ja t-paidoilla, ja nyt olen huomannut, että monissa pitkissä housuissa onkin lahkeet jääneet ihan liian lyhyiksi.

Tykkäsin kovasti uudesta, napillisesta vaarinpaitamallista. Oravakuviokin oli kiva, mutta oranssi väri ei nyt kuitenkaan houkutellut ja valitsin mieluummin ruskean asuntovaunukuvion.

Karavaanaripaita oli mielestäni ihanan retro ja aika Kookoksen tyylinen. Siihen sopivat velourhousut päätin tilata siinä vaiheessa, kun esittelijä ylisti kapeiden lahkeiden helppoutta toppahaalareihin sulloutuessa. Kaikki, mikä helpottaa hikistä aamutaistelua, on tervetullutta.

 

 

Kuvat Me&I

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladataan...
Ananas ja Kookos

Tarha alkoi ja siellä tarvitaan tossuja. Meidän lasten tarhatossut on kaikki tilattu Tohvelisankarista. (Ja ei muuten ole taaskaan maksettu mainos!)

Jo Kookoksen ensimmäiset tossut olivat Tohvelisankarin kaivurikuvioiset, ja kestivät kovassa käytössä koko vuoden. Siispä Kookoksen seuraavatkin tossut tilattiin samasta osoitteesta, mutta tällä kertaa apinakuviolla. Näillä samoilla onneksi mennään vielä tänäkin syksynä tarhaan. 

Tietenkin pienet tytötkin saivat sitten omansa, kun päiväkotiuran alku oli tiedossa. Nyt vielä nämä tossut ovat pikkuvarpaisiin vähän isot, joten alkuun mennään varatossuilla, mutta pian varmaan päästään käyttämään hiiri- ja mäyräkoiratossuja. Tilasin 14 kk:n ikäisille tytöille kokoa 12-18 kk, mutta näiden pikku kirppujen jalatkin ovat niin pienet, että tämän kokoisiin tossuihin kompastelisivat varmasti. Kookokselle iän mukainen koko on ollut ihan sopiva, mutta hän onkin aika isojalkainen.

Ainakin sovittelutilanteessa kesällä kaikki tykkäsivät (uusista ja vanhoista) tossuistaan.

Niin, ja ensimmäinen kokonainen päivä tarhassa oli mennyt uskomattoman hienosti. Harjoiteltiin kyllä viime viikko ahkerasti ja hyvin meni harjoituksetkin. Liikutuksen sekainen naurunpyrskähdys tuli, kun portilta näin oman pikku Höyhenen taapertavan reipasta vauhtia itse päiväkodin ovesta ulos. Niin ne vaan meidänkin pikkuiset ovat ihan valmiita ja reippaita tarhalaisia.

Pages