Tohvelisankarit

Tarha alkoi ja siellä tarvitaan tossuja. Meidän lasten tarhatossut on kaikki tilattu Tohvelisankarista. (Ja ei muuten ole taaskaan maksettu mainos!)

Jo Kookoksen ensimmäiset tossut olivat Tohvelisankarin kaivurikuvioiset, ja kestivät kovassa käytössä koko vuoden. Siispä Kookoksen seuraavatkin tossut tilattiin samasta osoitteesta, mutta tällä kertaa apinakuviolla. Näillä samoilla onneksi mennään vielä tänäkin syksynä tarhaan. 

Tietenkin pienet tytötkin saivat sitten omansa, kun päiväkotiuran alku oli tiedossa. Nyt vielä nämä tossut ovat pikkuvarpaisiin vähän isot, joten alkuun mennään varatossuilla, mutta pian varmaan päästään käyttämään hiiri- ja mäyräkoiratossuja. Tilasin 14 kk:n ikäisille tytöille kokoa 12-18 kk, mutta näiden pikku kirppujen jalatkin ovat niin pienet, että tämän kokoisiin tossuihin kompastelisivat varmasti. Kookokselle iän mukainen koko on ollut ihan sopiva, mutta hän onkin aika isojalkainen.

Ainakin sovittelutilanteessa kesällä kaikki tykkäsivät (uusista ja vanhoista) tossuistaan.

Niin, ja ensimmäinen kokonainen päivä tarhassa oli mennyt uskomattoman hienosti. Harjoiteltiin kyllä viime viikko ahkerasti ja hyvin meni harjoituksetkin. Liikutuksen sekainen naurunpyrskähdys tuli, kun portilta näin oman pikku Höyhenen taapertavan reipasta vauhtia itse päiväkodin ovesta ulos. Niin ne vaan meidänkin pikkuiset ovat ihan valmiita ja reippaita tarhalaisia.

img_1057.jpg

img_1058.jpg

img_1060.jpg

img_1059.jpg

Kommentit (2)
  1. Kyllä! Vaikka koko viikko meni kyllä sellaisessa kiireessä ja hulinassa, että ei paljon ehtinyt liikuttua. Ja on kyllä tosi kivaa ja ihmeellistä olla taas töissäkin. Jännää on, kaikki. 🙂

  2. Suuri askel koko perheelle! On varmasti ollut liikuttava päivä. Toivottavasti myös sun työnaloitus on mennyt mukavasti ja antoisasti 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *