Jotakin keltaista ja ajatuksia bloggaamisesta

IMG_7144.JPG

IMG_7145.JPG

IMG_7146.JPG

IMG_7042.JPG

IMG_7044.JPG

IMG_7049.JPG

IMG_7055.JPG

Pensashanhikki

Huomaan, että postaustahtini on ollut tänä vuonna aika hiljainen. Kesälläkin otin paljon kuvia, joita olisin halunnut julkaista, mutten ehtinyt tai jaksanut. Ja mietin, saako pelkistä kuvista kukaan mitään irti, kiinnostavatko ne ketään muita kuin itseäni. Ja kun postauksia tekee harvakseltaan, kynnyskin niiden tekemiseen nousee. Mutta kuvapäiväkirjamaiseksihan tämän blogin alunperin ajattelinkin ja itselleni tätä lähinnä teen, joten olen päättänyt voivani julkaista vaikka pelkkiä kuvia useamman kerran putkeen, jos siltä tuntuu. Ja kun näin reaaliaikaisessa internet-maailmassa eletään, on myös tuntunut välillä siltä, etten voisi julkaista useita viikkoja saati kuukausia vanhoja kuvia, mikä nyt on ihan hullua. Nehän ovat jo vanhoja.. Mutta kuka senkin määrittelee? Tuntuuko kenestäkään muusta koskaan tuolta? Päätinpä siis myös vanhempien kuvien olevan ”käyttökelpoisia”, vaikkeivät niiden aiheet ihan ajankohtaisia olisivatkaan. Ja näin järkeiltyäni uskon, että blogikin tästä hieman taas virkistyy..!

Kommentit (3)
  1. hahaa eiks ookkii;D

  2. Ei mua ainakaan haittaa että on pelkkiä kuvia, eikös kuva muutenkin kerro enemmän kuin tuhat sanaa;) ja hei päivitystä kaivataan jo!

    1. Pyrin vastaamaan toiveeseesi piakkoin 🙂 Itseasiassa tänään meinasin päivitellä, mutta sit päädyin pelailemaan vähän kauemmin ilmeisesti (kokeilin jopa artya pari kertaa, ja oli ihan kamalaa.. :D).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *