Neljäs blogivuosi alkaa!

IMG_1163.JPG

Jo kolme vuotta Lilyssä! Yksi jos toinenkin blogi on tässä ajassa ehtinyt täällä aloittaa, lopettaa ja muuttaa. Tämä blogi kuitenkin on jatkanut ja aikookin jatkaa tasaisen epätasaista päivitystahtia, kenties vielä pitkäänkin. Ainakaan tällä hetkellä minulla ei ole ajatusta lopettaa bloggaamista tai vaihtaa alustaa, vaikka Lily onkin kasvanut aika isoksi siitä, mitä se oli kolme vuotta sitten, oman palstani pysyessä melko pienenä. Toisaalta, ainoa pysyvä asiahan on muutos, ja tämä hetki.

Kulunut vuosi ei ole ehkä tuonut elämääni kovin näkyviä ulkoisia muutoksia, mutta sisäinen kehittyminen on ollut käynnissä jo pitkään. Kehityksen alkuunsaaminen vaati aika rankkoja aikoja, joiden jälkipuinteja täytyy vieläkin hieman tehdä. Minulla olisi niin paljon ajatuksia, mutten ole varma osaanko tai edes haluanko saattaa kaikkea kirjalliseen muotoon. Kuluva vuosi on vaatinut itseen keskittymistä ja isoja oivalluksia, irti päästämistäkin omasta ja ei niin omasta tahdosta. Irti päästämistä vanhoista ajatuksista ja ihmisistä, jotta jotain uutta voi syntyä.

Neljäs blogivuoteni alkaa juuri sopivasti nyt syksyn kynnyksellä, joka on muutenkin uudistumisen ja vanhan taakse jättämisen aikaa. Saas nähdä, mitä tämä vuosi tullessaan! Odotan innolla.

Kuva: äiti

Kommentit (4)
  1. Oi, sulla on kauniita ja viisaita sanoja :)!

    1. Kiitos Mia! 🙂 Aina ei tunnu ihan viisaalta, mutta kai minullakin on hetkeni!

  2. ReettaReitkallista
    24.8.2015, 09:52

    Hei Anna! On ollut kiva seurata blogiasi, sisäinen kehityksesi on mielestäni näkynyt blogissa. Olet ihana hali

    1. No hei Reetta! Ihanaa kun luet ja olet<3 Ja ihanaa, jos jotain on havaittavissa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *