Saippuakuplia

_MG_9659.jpg

Kun jostakin jutusta tulee villitys, niin sitä joko haluaa kokeilla heti itsekin tai sitten ei halua kokeilla ollenkaan. Näitä saippuakuplia halusin tietenkin heti päästä kokeilemaan kun ensimmäistä kertaa törmäsin videoon, jossa saippuakuplan jäätyminen on kuvattu. Ja kuinka kauniita kuviakin löytyi ympäri nettiä!

_MG_9653.jpg

Ensimmäinen kokeilu ei tuottanut tulosta, siinä ei jäätyneet mitkään muut kuin sormet. En kuitenkaan halunnut luovuttaa, vaan tein uuden tiskiaine-vesi-siirappiseoksen (aiemmin siis olin kokeillut siirapin tilalla sokeria). Vähän epäillen lähdin vaaleanruskean (kiitos tumman siirapin..) liuokseni kanssa ulos mutta olin päättänyt onnistua. Ja sillä kertaa pari kuplaa ei poksahtanutkaan ennen aikojaan vaan jäätyi lumen pinnalle niinkuin pitikin.

_MG_9665.jpg

Etenkin pienemmästä kuplasta tuli ihan kristallimaisen lasinen. Ja vielä kun sain kuvatkin otettua niin koin sellaista onnistumisen iloa, jota soisin kokevani useamminkin. Valokin oli juuri täydellinen!

_MG_9668.jpg

Tässä alimmassa kuvassa kupla alkaakin jo vähän rakoilla. Aika kauan ne kuitenkin kestivät. En itseasiassa edes tiedä kuinka kauan, sillä jätin ne sinne  mahdollisten lenkkeilijöiden ihmeteltäviksi. Kaikkea sitä ihminen keksii!

Kommentit (4)
    1. Eikös olekkin! 🙂

  1. Onpa kaunis! Minullekin ihan uusi juttu, että saippuakuplia talvella. =)

    1. Juu en miekään ollut aiemmin näistä kuullut! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *