Valokuvauskurssilla – valomaalaus

IMG_5110.jpg

Eilen varustauduin valokuvauskurssia varten ottamalla mukaan jalustan ja kaukolaukaisijan ja laittamalla housujen alle sukkahousut. Tarkoitus oli nimittäin kuvata jotain ulkona, ja iltaisin on jo kovin pimeää ja kylmää. Illan aiheena oli valomaalaus, eli taas jotain, josta itselläni ei ollut aiempaa kokemusta, mutta mistä innostuin kovasti.

IMG_5098.jpg

IMG_5099.jpg

Meidän kurssilaisten tehtäväksi jäi lähinnä painaa laukaisijaa ja vähän ruuvata säätöjä kohdilleen, kun opettajamme pyörivät performanssitaidehenkisesti valojensa kanssa. Olipa siinä ohikulkijoilla taas ihmeteltävää. Eräätkin lenkkeilijät kävelivät kuvaan kesken valotuksen, mutta koska valotus oli sen verran pitkä niin heistä ei jäänyt kuviin todistusaineistoa.

IMG_5101.jpg

IMG_5102.jpg

IMG_5111.jpg

Hmm, lentävä matto..?

IMG_5115.jpg

Puput ja linnut.

IMG_5122.jpg

Ilmankosteus nousi illan aikana melkoisesti, ja se toi kuviin aavemaista usvaa. Mielestäni se sopii hyvin näihin kuviin.

IMG_5124.jpg

Jo tuon vajaan parin tunnin aikana kävi selväksi, että valomaalauksessa on vaikka minkälaisia mahdollisuuksia. Voisi vaikka kirjoitella jotain tai piirtää mitä tahansa! Veikkaankin, että jossain vaiheessa on ihan pakko päästä itsekin vähän taiteilemaan… Inspiroiva ilta!

kulttuuri suosittelen ajattelin-tanaan
Kommentit (8)
  1. Vau, hieno uusi tekniikka jälleen! Alkaa houkutella tuo valokuvauskurssille meneminen entistä enemmän itseänikin.. 🙂

    1. No eikös! Suosittelen kyllä näitä tällaisia kursseja, tulee paljon uusia ideoita ja tietoa. 🙂

  2. Meinasin kommentoida, että sulla on jo ihania kuvia, mutta ei lisäoppi pahaa tee. Ja pääsee näköjään kokeilemaan ihan uusiakin juttuja! Kaunis blogi kaiken kaikkiaan.

    1. Mä olen tässä valokuvaushommassa vielä niin aloittelija, että kaikki lisäoppi on hyvästä! Tässä ei tule koskaan valmiiksi. Kiitos paljon kommentistasi! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *