Gluteeniton & maidoton pikkuleipä

Tällä kertaa vuorossa maidottoman ja gluteenittoman pikkuleivän resepti. Tämä oli tosi nopea tehdä ja idea syntyi vanhan ajan pikkuleivistä, mitä aina mummolassa syötiin. Onnistuivat aika hyvin ja maku muistuttaa kovasti ”oikeaa”

pikkuleipää.

Resepti:

1 dl kookosjauhoja

1 dl riisijauhoja

2 dl kaurajauhoja

1 tl leivinjauhetta

1 dl sokeria

1 kananmuna

50 g rasvaa (maidoton)

Pirkka paistonkestävä marmeladi, meillä oli vadelma.

Sekoita kuivat aineet keskenään. Vaahdota rasva ja sokeri. Lisää vaahtoon lopuksi kananmuna. Lisää kuivat aineet seokseen ja sekoita. Tee pieniä pikkuleipiä taikinasta ja laita lusikallinen marmeladia päälle. Paista 200 astetta 10-12 minuuttia. Riippuen miten tummaksi haluat. Hiukan murenevat syödessä, mutta ei pahasti.

Tein myös instagram tilin, siihen pääset tästä

siellä jatkossa myös enemmän reseptejä.

Kommentit (2)
  1. Kävin kommentoimassa vanhaan julkaisuusi, jossa puhuit raskausajan unettomuudesta. Olisin kiitollinen jos jaksat vastata siihen! 😊

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *