Kauniita unia

 

2016-09-16 08.25.20.jpg

Hyvä uni on elinehto. Eniten ikävä reissussa ollessa tuleekin omaa sänkyä (siis ainakin jos mies ja poika ovat olleet mukana matkassa). Viime postauksessani, jossa kerroin ilman ostoksia uudistuneesta olohuoneestamme mainitsinkin, että muutoksia on kokenut myös makuuhuoneemme. Niinkin helpolla tavalla, kuin pyöräyttämällä sängyn eri seinälle, sain tehtyä tilasta seesteisemmän.

Jo muuttaessamme mietin sängyn laittamista ikkunan alle, mutta epäröin ikkunoiden takia. Eräänä iltana sain kuitenkin päähäni kokeilla sänkyä sen eteen ja tsadaam niinhän se sitten olikin paljon parempi. Huone näyttää tilavammalta ja jotenkin valmiimmalta.

2016-09-16 08.29.35.jpg

2016-09-16 08.27.58.jpg

Verho ratkaisi ikkunan ”katkeamisongelman” sängyn päädyn takana –  kohta joka muuten olisi saattanut näyttää hassulta. Ensin kokeilin valkoista verhoa, mutta päädyin kuitenkin tuohon pehmeämpään vaaleaan. Se tuo tilaan juuri sopivan verran lämpöä. 

Nyt tekisi mieli vielä kokeilla jotain hieman tummempaa pussilakanaa untuvatuplapeittoomme. Meillä kun ei sen lisäksi päiväpeittoa käytetä. 

2016-09-16 08.27.29.jpg

2016-09-16 08.25.57.jpg

Huone on melko pieni, joten kuvaaminen on hivenen hankalaa, vaikkakin helpompaa kuin ennen. Täältä pääset kurkkaamaan kuvia makuuhuoneesta edellisessä järjestyksessään. Kumpi on suosikkisi?

Tämä ilta kuluikin rattoisasti Åblogi-porukan kanssa Naantalissa – tutustuimme ihanaan CC Naantali-putiikkiin, jonka kanssa samassa yhteydessä toimii Kukkakauppa Kastanja. Postausta luvassa myöhemmin!

Mukavan illan jälkeen onkin ihana kömpiä tuonne puhtaisiin lakanoihin, ottaa hyvä kirja käteen, lueskella hetki ja nukahtaa. Kauniita unia!

-Anniina

koti sisustus
Kommentit (2)
  1. Kaunista! Unelmoin samanlaisesta kattolampusta. <3

    1. Kiitos! 🙂 Tuo lamppu on niin nappi makuuhuoneen lampuksi – tykkään kovasti!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *