Imetysvaatteet on niiiiiiin rumia

Raskausaikana tutustuin luonnollisesti ensimmäistä kertaa ikinä raskausvaatteisiin ja järkytyin siitä miten rumia ne pääsääntöisesti ovat. Imetyksen myötä raskausvaatteet ovat kuitenkin alkaneet näyttää ihan siedettäviltä, sillä imetysvaatteet ne vasta järkyttäviä ovatkin. Miksi kaikkien imetysvaatteiden pitää olla super tylsän värisiä (harmaa, musta, valkoinen tai raidallinen), ruman mallisia ja vieläpä sikamaisen kalliita? 

Oma tyylini on töissä melko klassinen ja tyylikäs jakkumekko+korkkarit, mutta vapaa-ajalla tykkään pukeutua hieman innovatiivisemmin. Minulla on monia ulkomaisia ns. tyyli-idoleita, mutta haluaisin nostaa esiin erään Suomalaisen naisen, jonka lähes koko vaatekaapin voisin kopioda tältä istumalta. Janna ei musiikillisesti vastaa omaa makuani lainkaan, mutta tyyli on täysi kymppi – persoonallinen, näyttävä, naisellinen ja vähän hip hop.

d8e7f23a-8045-496b-932e-b531ce2ce85c_0.jpg

Imetyksen alussa ostin paniikissa muutamia juuri niitä rumaakin rumempia imetyspaitoja, mutta onneksi melko pian tajusin, ettei niitä olekaan pakko ostaa. Hyvät imetysliivit ovat mielestäni ehdottoman tärkeät, mutta muuten voi käyttää melko tavallisia vaatteita kunhan huolehtii, että niistä saa tissit tiskiin kohtalaisen helposti aina tarvittaessa.

Esimerkiksi kaikki napilliset paidat toimivat hyvin:

54d48f2d-ce9c-4288-862a-e4e996313880.jpg

Samoin naruolkaimelliset topit:

5b564e77-5dfc-4776-aff8-720b12a97984.jpg

Ja siis oikeastaan mikä tahansa paita, josta saa näppärästi boobsit esiin:

ed92ea65-02b2-42e8-ba06-e09e79058017.jpg

Silti, otan mielelläni vastaan vinkkejä imetysvaatteista, jotka EIVÄT ole jäätävän rumia 🙂

– Anonyymi

PS. Seuraa instassa @anonyymivauvablogi

PPS. Kaikki kuvien vaatteet Zalandolta. Ei ole kaupallinen yhteistyö.

Kommentit (1)
  1. Mun omat suosikit on ihan normaaleista mallistoista löytyneet liehuvahihaiset topit/t-paidat, joissa imettäminen onnistuu siis väljistä hiha-aukoista. Olen laiska virittelemään mitään huiveja tms. joten noilla saa aika hyvin minimoitua paljaan pinnan. Toki jäävät käyttöön myös imetyksen jälken.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *