Janni Hussi on supernainen – hänen vuorokaudessaan on 28 tuntia

Tammikuu on laihdutuskuurien, elämäntapamuutosten ja terveellisten elämäntapojen luvattua aikaa, joten on vain luonnollista, että Hesari on nostanut esiin jo aiemmin julkaistun Janni Hussin haastattelun aiheeseen liittyen. Artikkelissa Janni kertoo omista elintavoistaan ja miksi hän voi niin hyvin (keskittyen erityisesti vatsan hyvinvointiin). Jannin elintavat vaikuttavat todella terveellisiltä ja ihanteellisilta, jopa yliluonnollisilta ja mahdottomilta tavallisen tallaajan noudattaa – erityisesti, koska näillä elintavoilla vuorokaudessa täytyy olla 28 tuntia.

Janni korostaa artikkelissa tasaisen ateriarytmin tärkeyttä ja en voisi olla tästä enempää samaa mieltä. 

img_1151_1.jpg

Hän myös nukkuu 8-9 tuntia yössä – kuulostaa ihanteelliselta.

img_1156_0.jpg

Lisäksi hän pitää vielä 12 tunnin yöpaaston.

img_1157_0.jpg

Tässä kuitenkin törmätään pieneen dilemmaan – jos Janni syö viisi kertaa päivässä neljän tunnin välein ja pitää 12 tunnin paaston, niin hänen vuorokaudessaan tulisi tällöin siis olla 28 tuntia.

Janni Hussi on mielestäni loistava esikuva meille kaikille terveellisten elämäntapojensa ansiosta ja arvostan myös sitä, miten avoimesti hän on kertonut syömishäiriötaustastaan julkisuudessa – kiitos hänelle siitä. Tarkoitus ei siis missään nimessä ole dissata Janni Hussia ja luotankin siihen, että häneltä löytyy tarpeeksi huumorintajua nähdä tämän kirjoituksen takana oleva sarkasmi. Tällä postauksella halusin lähinnä korostaa meille kaikille kahta asiaa – mediakriittisyyttä (älä usko kaikkea) sekä armollisuutta itselle (en usko, että edes Janni Hussilla on oikeasti 28 tuntia vuorokaudessa) 🙂

– Anonyymi

PS. Seuraa instassa @anonyymivauvablogi

rawpixel-1137674-unsplash.jpg

Kommentit (4)
 1. Pinja Mitrovitch
  9.1.2019, 14:14

  Ounou 😀 Joskus näin, positiivisen ajatumallein kuitenkin, Janni Hussi on kyllä ihan huippu persoona.

  yst. Pinja // http://www.pinaycoco.fi

  1. Hehe juu ehdottomastihan tämä on positiivinen juttu ja monta hyvää pointtia ja vinkkiä. Lähinnä vaan nauratti, kun tämä artikkeli kuvastaa niin hienosti nykypäivää ja sitä, kuinka paljon meiltä vaaditaan – aina pitäisi jaksaa tehdä kaikki oikein, mutta kuka siihen oikeasti muka pystyy?

   Ja Janni vaikuttaa todellakin huipputyypiltä 🙂

 2. Laskuissasi on ajatusvirhe, oikea tuntimäärä on 28 tuntia. Paasto kestää 12 tuntia ja tämän jälkeen tarvitaan (4×4) ateriaväliä – ensimmäinen ja viimeinen ateria ovat paaston päättyessä/alkaessa.

  24 tunnin vuorokaudessa 12h paastolla ja 5 aterialla ateriavälin tulisi tosin olla 3h. Tai vaihtoehtoisesti 4h ateriavälillä paaston vain 8h. Tai sitten aterioita on vain neljä päivässä.

  1. Erittäin hyvä huomio, kiitos! Asia korjattu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *