Toukokuun ensimmäinen

Me vietimme vappuaaton kotona ja ainoat vappukoristeet meillä oli serpentiinit ruokapöydällä munkki- ja simatarjoilun ohessa. Munkit ostit K-kaupasta ja siman saman K-kaupan edessä olevasta pop-up myymälästä, jota mainostettiin Porvoossa tehdyksi kotisimaksi. Itse en siis tehnyt vapun tarjoilujen suhteen muuta kuin heilutin pankkikorttia ja asetin karkit, munkit ja simat sekä ihanan kukkakimpun nätisti tarjolle. Vappuaatto vietettiin ihan omassa porukassa kotona tavallista koti-iltaa viettäen.

Tänä aamuna oli ihana kävellä koirien kanssa pitkin hiljaisia katuja ja poikettiin myös metsälenkille. Tällä kertaa ei nähty tuossa meidän lähimetsässä liito-oravaa, mutta bongasin tikan nakuttamassa puun latvaa ja pari peuraa syömässä aamupalaa. Yleensä tällaisina juhlapyhäaattojen aamuina saa aika rauhassa kävellä koirien kanssa ulkona eikä vastaan tule montaakaan kulkijaa. Sama oli tänä aamuna. Taidettiin nähdä ainoastaan yksi naapuri oman koiransa kanssa aamulenkillä.

Meille asennetaan parhaillaan olohuoneen isoihin ikkunoihin motoroidut Studio Dekosolin aurinkosuojat. Vietetään siis vappupäivää pienen työmaan keskellä, mutta ei haittaa yhtään. Ihanaa, kun koti edistyy taas hieman lisää ja saadaan nuo aurinkosuojat ennen kuumia kesäpäiviä. Kerron näistä kaihtimista myöhemmin lisää, kunhan ne on paikoillaan ja on ehditty testata niitä kunnolla. Takataskussa on myös monta muuta postausideaa toteutettavaksi, mutta rehellisesti sanottuna paukut ei riittänyt alkuvuodesta blogin päivitykseen. Nyt on taas ihan uudella tavalla energiaa ja innostusta valokuvaamiseen sekä blogin päivittämiseen, joten eiköhän jatkossa tule tasaisempaan tahtiin postauksia.

Nyt laitan kuitenkin läppärin kiinni ja siirryn lukemaan kirjaa. Aloitin aamulla lukemaan Tuomi Kariniemen Tulilintua ja ainakin kirjan alku vaikuttaa todella mielenkiintoiselta.

Ihanaa vappua sinulle!

 

 

Kommentit (2)
  1. Onpa kivoja kuvia teidän vapputunnelmasta! 🙂

    1. Kiitos paljon! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *