Rakkauden voima

Rakkauden voima on ollut itselle käänteentekevä asia elämässä. Kun aloin ymmärtämään mistä rakkaudessa on kyse, niin aloin myös ymmärtämään elämää itseään. Kaikki alkoi siitä kun opettelin rakastamaan itseäni, hyväksymään itseni sellaisena kuin olen, tekemään asioita omalla tavallani ja olemaan onnellinen. Ketään muuta ihmistä siihen ei tarvita.
Ja sitten, kuin salama kirkkaalta taivaalta, just kun olin elämäni ja itseni kanssa tasapainossa mieheni astui kuvioihin. Ja siitä on nyt tasan viisi vuotta.

Viisi vuotta tuntuu jo ikuisuudelta – vaikka toisaalta se on aika lyhyt aika  –  sillä niin paljon näihin yhteisiin vuosiimme mahtuu jo elämää. Olenkin monesti sanonut että nähtävästi olemme ottaneet kiinni kaiken sen mitä ”normaalissa” parisuhteessa tapahtuu ehkä kymmenessä vuodessa.

Tavalla tai toisella se oli rakkautta, kiintymystä, ystävyyttä, sieluntoveruutta heti ensi tapaamisesta lähtien, tuntui kuin olisin tuntenut mieheni aina.
Kaikki vain loksahti hyvin luonnollisesti kohdilleen, tuntui vain niin oikealta, ja tuntuu yhä edelleenkin.
Olin joskus kuullut jonkun sanovan että sen kyllä sitten tietää kun se oikea osuu kohdalle. Totta se on. Sen kyllä tietää!

 

ARKIRAKKAUS KANTAA

Rakkautemme on vain syventynyt ja syventynyt vuosi vuodelta. Olemme kasvaneet yhteen, meillä on paljon elettyä yhteistä elämää ja kokemuksia takanamme ja kaikki nämä ovat vahvistaneet rakkauttamme ja kumppanuuttamme.

Vaikka elämme just tällä hetkellä ehkä väsyttävintä aikaa ikinä – ruuhkavuosia lapsiperhearjessa univelkoineen – niin silti se ei ole horjuttanut rakkauttamme millään tavoin. Päin vastoin, nämä yhteiset kokemukset ovat vain vahvistaneet suhdettamme ja lujittaneet koko perhettä yhteen vieläkin tiiviimmin.

Parasta suhteessamme on se että voimme kumpikin olla omana itsenä toisen rinnalla.
Parasta suhteessamme on samanlaiset elämänarvot jolloin ei tarvitse selitellä miksi tekee mitäkin eikä jouduta jatkuviin riitatilanteisiin.
Parasta suhteessamme on huumori – voiko sen parempaa olla!!
Parasta suhteessamme on intohimo.
Parasta suhteessamme on tasapuolinen vanhemmuus.
Parasta suhteessamme on kommunikointi, keskusteleminen ja pitkät juttutuokiot.
Parasta suhteessamme on yhteiset unelmat ja haaveet ja niiden kautta syntyneet tavoitteet, joita kohti mennään yhdessä.
Parasta suhteessamme on ystävyys, kumppanuus, tasavertaisuus, kunnioitus toista kohtaan, välittäminen, huomioiminen, toisen tukeminen, auttaminen ja tietenkin se RAKKAUS – joka on uskomaton voima.

Hyvää vuosipäivää rakkaani! Ja kiitos että saan jakaa tämän kaiken kanssasi. <3

Love you now and always!

-Heidi-

Kommentit (1)
 1. Huomenta💓
  Se oikea löytää luoksesi todellakin juuri silloin kun sitä vähiten odotat!
  Meillä menossa kuudes avioliittovuosi ja tuntuu kuin ois tunnettu ikuisuus.
  Ja se loppuelämän yhteinen matka on siltikin vielä alussa, eikä tätä kiitollisuuden määrää riitä sanat kuvaamaan, jota joka aamu herätessäni tunnen.
  Aurinkoa päivääsi!
  💗pipsa.p

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *