FLOW meikkipuuteri

Olen viime aikoina käyttänyt päivittäin FLOW cosmeticsin mineraalipuuteria. Sävyltään IVORY. Otin tämän ihan kokeilun vuoksi käyttöön, kun kaipasin jotain ekokosmetiikkaa jolla tehdä meikkipohja. Kajaanissa iloinen ekotuotteisiin erikoistunut myyjä suositteli minulle tätä.

En ole huomannut ihossani ärsytystä mitä jotkut puuterit ovat minulle aiheuttaneet nyt kun olen käyttänyt tätä. Tämä on tuoksutonta sisältää ainoastaan luonnosta löytyviä mineraaleja.

Olen levittänyt tätä niin kuivana kuin kosteana, sienellä, sormin ja puuterihuiskulla. Ainoastaan kuivana puuterihuiskulla levitettynä huomaan että silmien alle levitettäessä saa olla tarkka että ei jää näkyviä juonteita.

Tällaisen vinkin löysin youtubesta. Että sekoittamalla tätä meikkipuuteria ja kosteusvoidetta tai kasvoöljyä tai kasvovoidetta, saadaan aikaan sävytetty meikkivoide.

Olen tätä niksiä käyttänyt viime aikoina useastikin ja täytyy sanoa että toimii. Tuo Aqualan sattui nyt käsiini kun sitä on aina talossa vähän milloin missäkin (lääkäri määräsi joskus tytölle kamalan määrän vaihtoehtoisia rasvoja kokeiluun kun oli ihon kanssa ongelmia). Mutta siis on monta vahtoehtoista ainesta mihin tätä puuteria voi sekoittaa ja saada aikaan oman meikkivoiteen.

Tämä FLOW merkin puuteri on ollut minulle ensikosketus mineraalipuutereihin, minun ensimmäinen kosketus luonnonkosmetiikaksi luettaviin puutereihin ja tähän mennessä kallein ostamani meikiksi luettava luonnonkosmetiikkatuote. Vaikka tuo purkki on pieni, on tuote riittoisa. Sitä ei todellakaan tarvita kerralla paljoa, ja tuote on pakkautunut purkkiin niin tiiviiksi että sitä on todella runsaasti tuossa pakkauksessa.

Ainoa miinus tähän mennessä mikä tästä tulee mieleen on tuo muovinen pakkaus. Kun se korvautuisi vaikka pahvisella tai esim sulapacin purkilla, tuote olisi täydellinen.

-Jonna

Kommentit (1)
  1. Meikkipuuteri | Iltasanomat.fi/uutiset/
    19.4.2020, 01:56

    […] FLOW meikkipuuteri – Arolan tuulia | Lily – FLOW meikkipuuteri. 0 Olen viime aikoina käyttänyt päivittäin FLOW cosmeticsin mineraalipuuteria. Sävyltään IVORY. Otin tämän ihan kokeilun vuoksi käyttöön, kun kaipasin jotain ekokosmetiikkaa jolla tehdä meikkipohja. Kajaanissa iloinen ekotuotteisiin erikoistunut myyjä suositteli minulle tätä. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *