Kesä vaihtui syksyyn

Juoksin sittenkin

Juoksu on minulle rakas ja helppo harrastus. Sitä voi harrastaa siellä minne älyän ottaa lenkkarit mukaan, sitä voi harrastaa mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ainoa probleemi on että sen harrastaminen kunnolla vaatii aikaa jota itselläni ei tälle keväälle ja kesälle ollut niin paljon että olisin viime viikolla voinut juosta aikomani puolimaratonin.Siispä keskityin harjoittelemaan pari kuukautta sitten kestävyyttä, mutta ennen kaikkea nopeutta.

Vapaa täysin ilman velvollisuuksia oleva aika on ollut hyvin rajallista. Sen vuoksi tämän blogin päivitykset ovat tapahtuneet hyvin hitaaseen tahtiin. Olen käyttänyt vapaan aikani siihen että olen rakentanut ympärilleni vihreätä keidasta. Päätin keskittyä erilaisten orkideojen hoitoon.

Raatteen maraton

Enpä arvannut että kahta viikkoa ennen juoksutapahtumaa sairastuin flunssaan. Otin sinkkiä, inkivääriä, pikiöljyä, auringonhattu uutetta, väkevää viinaa ja rommia. Mikään ei tuntunut helpottavan.

Koska viikolla ennen juoksutapahtumaa ei ollut kuumepäiviä, ainoastaan  yskää, päätin osallistua Raatteen maratonille 10 juoksuun sillä periaatteella että vaikka kävelen maaliin.

Juostessa oli koko ajan hyvä olo, vaikka kyllä välillä yskin todella kovasti! Pääsin kuitenkin juoksussa niin hyvään rytmiin että kappas kappas! Pääsin juosten maaliin ja tein vielä oman ennätykseni. Minulla on ollut nyt hyvin aikaa keskittyä palautumiseen joten en koe riskeeranneeni terveyttäni rasittaessani itseäni hieman sairaana.

Juoksu tuntui sen verran hyvältä ja kasvanut nopeus antoi toivoa siihen että minullakin voi olla toivoa juosta vuoden sisään 10 km alle tuntiin. Siinä minulle seuraava tavoite.

Tyttö  oli maalissa vastassa kameran kanssa ja kuvasi maaliin tulon. Kyllä oli juoksun jälkeen mukavaa pulahtaa Kiannon Kuohujen ihaniin uima-altaisiin rentoutumaan!

Olipa kummallinen ja sekalainen päivitys  johtuu varmaan siitä että aivoni tarvitsevat nyt lepoa. Huomenna menemme lasten kanssa pikku viikonloppubreikille tarjoituksena käydä Power Parkissa sekä Tuurin kyläkaupassa! Siinä sitä ohjelmaa. Koko kesä on mennyt niin nopeaan tahtiin että pakko se on usko kun kalenteriin ktsoo, viikonloppuna alkaa virallinen syksy!

hyvinvointi terveys liikunta hyva-olo
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *