Koira söi kuukupin!

Voi hyvänen aika!

Minulla on ollut pitkään käytössä Lunette merkin kuukuppi. Olin tuunannut sen mukavaksi lyhentämällä sitä muovista nipukkaa. Tykkäsin siitä koska sen käyttö lyhensi kuukautisten kestoa, se oli kätevä ja minulle mieleinen. Ajattelin että siitä olisi ollut iloa vielä vuosiksi!

Nyt kuitenkin on niin, että vessassa jota enimmäkseen käytän, ja jossa hygieniavarantoja säilytän, viettää yönsä myös 2 naaraspuolista beaglea. Vessa on siis kooltaan kohtalaisen suuri, meidän entinen kylpyhuone josta suihku otettiin pois kun remontissa tehtiin toiselle puolelle taloa suihkut ja sauna.

Ja siellä vessan matalalla olevassa kaapissa säilytin myös kuukuppiani. Mutta eräänä ei niin kauniina aamuna huusi tyttöni että koirat ovat levitelleet sinun juttuja. Kaikki terveyssiteet oli levitelty pitkin poikin vessaa. Siinä vaiheessa en ajatellut että mitään puuttuisi kun tavaroita keräilin.

Jonkin ajan kuluttua aloin ihmettelemään että mikä se kirkas muovinpala on joka koiran punkasta pilkottaa. No se oli sellainen hyvinkin lisäreijillä tuunattu ja nipukaltaan loppuun asti typistetty kuukuppi! Kyllä sen vielä Luneteksi tunnisti,  mutta sanotaanko että ihan noin sporttimallia ei tämä ekomuija silti taida tarvita! Sinne hujahti muutama kymppi koiran sumppiin. Nämä nartut ovat saaneet aikaan enemmän tuhoa kuin tuo vanha uros ikinä. Kaiken huippu oli kun nuo hävittivät konjac sienen. Murusia vain pitkin mattoa.

Nyt tarvitsenkin vinkkejä, mistä kannattaa hankkia uusi kuukuppi?

hyvinvointi vastuullisuus terveys
Kommentit (1)
  1. Auts. Tosin ajattelin otsikon perusteella että söi ihan kokonaan, siis läpi asti 😮 Mä ostin ihan vaan apteekista kun piti vaihtaa isompaan, en tehnyt sen kummempia hintavertailuja kun halusin heti käyttöön.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *