Sweety tulee, oletko valmis?

Tämä postaus on tehty lähes sukulaiselle palveluksena ja kannustuksena, koska haluan tukea nuoren ihmisen yrittäjäasennetta ja minusta on mahtavaa että hän auttaa uutta kauneuden verkkokauppaa syntymään!

MOI!

1.7. Aukeaa uusi kauneuden verkkokauppa, sweety.fi  

Sweetyn on määrä olla maailman kaunein verkkokauppa. En siis malta odottaa mitä on tulossa. Luonnonkosmetiikkaa, Korealaista kauneudenhoitoa, meikkitarvikkeita ja luoja tietää mitä muuta! Nyt on siis käynnissä promokampanja joten kannattaa klikata itsensä sivustolle ja liittyä iloisiin odottajiin. Yrityksen pääpaikka on Sotkamossa. Minä en siis tee mitään yhteistyötä tämän yrityksen tai yrittäjien kanssa, mutta olen eräälle yrityksen avainhenkilölle melkein sukua.

Heillä on nyt promokampanja käynnissä ja promokampanjan mukaisesti minä saan pisteitä jos liityt kannatuslistalle klikkaamalla minun linkkini kautta  sivustolle. Eli nyt hopi hopi tsekkaamaan mistä on kyse!! Ja tietenkin pääset luomaan oman kampanjan jolla voit kerryttää etupisteitä joilla saat etuja tulevasta verkkokaupasta. Sweety löytyy myös instagramista.

https://www.sweety.promo?kid=10821Q

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (3)
  1. That’s really looking so wonderful! It is very hard to find out who doesn’t like flowers ! I wish I would like to have such beautiful flowers in my garden. Currently I am busy at an online platform and help people with https://lesbi.land/it.html videos from around the world. You could have a look at there if you would like to get some videos for adults. Thanks for sharing this post with us.

  2. That’s really looking so wonderful! It is very hard to find out who doesn’t like flowers ! I wish I would like to have such beautiful flowers in my garden. Currently I am busy at an online platform and help people with https://boobs.house/en.html videos from around the world. You could have a look at there if you would like to get some videos for adults. Thanks for sharing this post with us.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *