Operaatio Järjestys: Blogi-idea

Olen kehitellyt mielessäni Tunnustusten luola –tyyppistä kuvablogia, jossa olisi kuvia ihan tavallisten ihmisten kodeista, kun niissä ei ole siivottu yhtään. Se selventäisi sitä, millaista itse kullakin on, kun talouden tilannetta kuvaillaan kaaokseksi.

Vahva veikkaukseni on, että määritelmät vaihtelevat huomattavasti. Epäjärjestykseen taipuvaisena ihmisenä saisin helpotusta sieluntuskilleni, kun saisin vahvistuksen sille, että muillakin huusholli räjähtää samalla tavalla kuin omissa neliöissä eikä kaaos tarkoita sitä, ettei lattiaa ole luututtu viikkoon ja sohvan tyynyt ovat huiskin haiskin.

Kylässä käymällähän totuutta ei saa selville (ellei kyseessä ole hyvin rakas ystävä) – tapoihinhan kuuluu sanoa ”Mä en ole yhtään siivonnut!”, vaikka nurkkia olisi jynssätty vierasta varten päiväkausia.

Ps. Aihetta liipaten muistakaa, että Siivouspäivä on jälleen 8. syyskuuta!

105975397451775162_zv0ED9vl_c.jpg

Source: goo.gl via Bell on Pinterest

Kommentit (5)
  1. Loistoidea :)! Ihanaa kuulla että muutkin elää välillä kaaoksessa. Mä löysin vastikää lastenhuoneen lelulaatikoita siivotessani sokeritoukkia, lattioilta löytyi myös hapankorppujen jämiä, karkkipapereita yms kivaa.

    Eniten ärsyttää, että vaikka siivoaa, koti on hyvin pian samassa kaaosjamassa. Pitäisikö kaaos vain hyväksyä ruuhkavuosien pituiseksi ”ystäväksi”?

  2. Jenni, todellakin.. Ja se on sinkkuna hyvä pitää mielessä 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *