6+1 MEN JUST DON’T GET IT

pregnancy7.2.png

 

Marja oli tehnyt hauskan postauksen 6 asiaa, joita poikaystäväni ei vaan tajua ja ajattelin ryövätä tämän postausidean saman tien itselleni (Sorry hubby!). Toivottavasti samaistutte, ettekä ainakaan pahastu!

 

Kaupungilla (ja sisustuskaupoissa) kiertely on kivaa, vaikka ei ostaisikaan mitään

Joskus kaupungilla kiertely ilman sen suurempaa päämäärää tai shoppailuagendaa on oikeasti kivaa. Parasta kaupunkihengailussa on tietenkin pysähtyä kahville, imeä itseensä inspiraatiota, katsella ohiviliseviä ihmisiä, bongata mielenkiintoisia katutyylejä ja unelmoida jossain suuressa kaupungissa asumisesta.

 

Kirpputorilta voi tehdä oikeasti hyviä löytöjä

Olen tykännyt aina kiertää kirpputoreja ja olen myös onnistunut tekemään mitä mielettömämpiä löytöjä kirpputoreilta niin koti Suomesta kuin ulkomailta, joten jos vain suinkin onnistuu muutama kirpputori on päästävä kiertämään aina myös reissun päällä. Tätä mieheni ei vain ymmärrä. Hänestä kirpputoreilla haisee pahalta ja kaikki näyttää samalta. 😀

 

Tyynynpäällisiä ei voi koskaan olla liikaa

Marjaa lainatakseni, miehet tuntuvat olevan käsityksessä, että ihminen tarvitsee vain rajallisen määrän tyynynpäällisiä. Tämä on tietenkin tyystin virheellinen käsitys! Tyynynpäällisiä ei voi koskaan olla liikaa, sillä niillä saa mm. hetkessä vaihdettua sisustuksen värimaailmaa ja ilmettä. Sama koskee muuten maljakoita ja ruukkuja. Niitäkään ei voi koskaan olla liikaa, sillä erilaisille kukille ja asetelmille vain tarvitaan erilaiset ruukut ja maljakot.

 

Joskus on oikeasti ihana olla täydessä hiljaisuudessa

Rakastan, r a k a s t a n välillä olla täydessä hiljaisuudessa ja tätä mieheni on vaikea ymmärtää. Yksin ollessani oleilen usein täydessä hiljaisuudessa ilman minkäänlaista taustahälyä. Ajan usein myös autolla radio hiljennettynä. Mieheni taas on toista maata. Kotona ollessaan hänellä on usein esim. televisio auki, vaikka ei sitä katselisikaan ja autossa täytyy kuunnella keskusteluohjelmia (?!).

 

Leivän päälle kinkku tulee aina ennen juustoa!

Tämähän on itsestäänselvyys, eikö? 

 

WC:n kansi kuuluu olla kiinni 

Word. Tarvitseeko tätä selittää enempää? Onneksi (!) meillä on omat wc:t toisessa kodissamme…

 

+ Sillä miten astianpesukone täytetään on väliä!

Astianpesukoneessa kaikelle on oikeasti oma paikkansa! Asianmukaisesti täytettynä astiat puhdistuvat kunnolla, eivätkä hajoile. Mitä järkevämmin astianpesukone on täytetty, sitä tehokkaampaa se on myös tyhjentää. Loogista, eikö?

Edit: ”Tästä olen kyllä ihan samaa mieltä, mutta olen vain liian laiska!”… 😀

 

Hauskaa viikonloppua!

M.

 

// Men just don’t get it…

suhteet oma-elama rakkaus ystavat-ja-perhe
Kommentit (2)
  1. Hahah törkeen hauska postaus!! 😀 Sopisikohan jos itsekin matkin idean? 😀

    1. Tietenkin, anna mennä vain! Jään innolla odottelemaan <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *