6 asiaa, joita poikaystävä ei vaan tajua

Nørrebro Summers

Mun poikaystävä on ihan supertyyppi, hauska, komea, fiksu ja kaikkea sellaista. Se on myös välillä ärsyttävä ja jääräpäinen - itse en koskaan ole, tietenkään. Se sietää hyvin mun kotkotuksia ja naureskelee mulle välillä. Meidän yhteinen elämä on leppoisaa ja hassua. On kuitenkin joitakin juttuja, mitä se ei vaan tunnu ikinä tajuavan, ainakaan silleen syvällisen merkityksellisellä tavalla. Kuten esimerkiksi:

Kirpputorilla on kivaa, vaikkei sieltä ostaisi mitään

Eikä kirppareilla kiertelyyn voi ikinä kyllästyä. Eikä ikinä voi olla niin paljoa tavaraa, etteikö kannattaisi piipahtaa vähän kirpputorilla. Poikkis ei tunnu käsittävän, miten jännä seikkailu jokainen kirppisvisiitti on ja että löytöjen tekeminen on vaan mukava bonus.

Me tarvitaan aina uusia tyynyliinoja

Se tuntuu jotenkin olevan käsityksessä, että ihminen tarvitsee rajallisen määrän koristetyynyliinoja. Mikä ei tietenkään pidä paikkaansa, koska mikä olisi kätevämpi tapa vaihtaa makuu- tai olohuoneen tyyliä ja värimaailmaa. Tai että muka voisin nyt tietää, mistä väreistä tykkään esimerkiksi kolmen kuukauden päästä.

Joskus on vaan pakko kuunnella muutama biisi

Jos hyvä biisi on kesken kun tuun alaovesta sisälle, kuuntelen sen loppuun rapussa, koska eihän sitä voi brutaalisti keskeyttää. Ja joskus hiprakassa kesäyönä pitää kuunnella muutama biisi, ennen kuin pystyy alistua kohtalolleen ja mennä nukkumaan. Poikkis ei täysin tunnu käsittävän miten monella tapaa välttämätöntä esimerkiksi Despaciton luukutus tiettyinä aikoina on ja että mä oon silloin jossain ihan muualla.

 

 

Kun tuijotan apaattisena tyhjyyteen, kaikki on ihan OK

Joskus ajatukset lähtee laukkaamaan ja sitä tuijottaa tyhjyyteen surkean näköisenä. Siitä ei tarttis enää neljän vuoden jälkeen joka kerta huolestua. Ja sori vaan jos mun perusilme on surullinen tai vihainen, oikeesti mietin varmaan niitä tyynyliinoja ja oon tyytyväinen, suorastaan innokas.

Kurkin ikkunoista sisään, mutten oo mikään psyko

Mua vaan ihan sairaasti kiinnostaa miltä tuntemattomien kodeissa näyttää, se on vähän kuin nukkekotileikkien aikuisversio. Eikä oo mun syy, että tanskalaiset ei käytä verhoja. Olen siis siinä mielessä ihan normaali.

On normaalia rakastaa kauniita ikkunoita

Ja pitää kauniita ikkunoita yhtenä tärkeimmistä kriteereistä asuntoa hankkiessa. Sekä huokailla rakastuneena joka kerta, kun ohitatte kadulla erityisen ihania ruutuikkunoita (jos on hyvä tuuri, pääsee niistä kurkkimaan myös sisään).

Mitä teidän poikaystävät ei tajuu?

 

LUE MYÖS NÄMÄ:

5 poikaystäväni tapaa, joita en vaan tajua

10 asiaa, joista on OK henkilökohtaisesti syyttää poikaystävää hänen maassaan

Kauhutarina hautausmaalla.

---

My boyfriend just doesn't understand that I always need to go to flea markets and listen to songs when I'm tipsy.

---

FOLLOW: Facebook - Bloglovin' - Snapchat & Instagram @marjapilami

Kommentit

M.
Avec Mari

Loistavia! Samaistun moneen :D

marjapilami
Nørrebro Summers

Jee! <3 :D

Nuuh beibe!

Miksi the Other Storiesissa on aina pakko käydä fiilistelemässä vaikka en koskaan lopulta tykkää siellä mistään ( L.A atelier wtf? näyttää ihan forever 21 kamalta..) , en osta mitään ja se minkä harvoin ostan hajoaa...

marjapilami
Nørrebro Summers

Ooh toi on totta, Other Stories on niin houkuttava mutten mäkään juuri koskaan osta sieltä mitään! (Me harvemmin shoppaillaan yhdessä, joten poikkis ei tiedä tätä harrastettani...)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana uus(? vai enkö vaan oo huomannut aiemmin :D) banneri!

marjapilami
Nørrebro Summers

On ihan upouusi, kiva kun tykkäät! <3

titi (Ei varmistettu)

Jostain syysta mieheni ei ymmarra miksi hamstraan keittiopyyhkeita. Hanen mielestaan niita pitaisi olla kaksi; yksi kaytossa ja toinen pesussa. Mutta maailma on taynna ihania keittiopyyhkeita joita en vain voi jattaa kauppaan ja tietenkin perustelen ostokseni silla etta ne ovat myos kaytannollisia ;)

Viherkasvit ja kukat ovat myos toinen ihmetyksen kohde. Tapan kasveja samaa tahtia kun ostan niita, joten meilla on aina muutama "puolikuntoinen" kasvi nurkissa ja tama ei kuulema ole esteettisesti hanen mieleensa. (Taman ehka jopa ymmarran, mutta en silti luovuta!)

marjapilami
Nørrebro Summers

Siis MITÄ, mikä SKANDAALI, vaan kaksi keittiöpyyhettä muka riittäis!? Oon todellakin sun puolella tässä! :D Ne menee mun mielestä samaan kategoriaan noiden meitsin tyynyliinojen kanssa.

Ja joo todellakin jatkat myös kasvien ostamista, etkä luovuta. Go sister!

Toi "Kaikki on ihan ok" kuulostaa valitettavan tutulta. Pitää vissiin opetella pokerinaamaksi toisen mielenrauhan säilyttämiseksi 8) Toinen varsin usein esiintyvä on myös se, että olen miehen mielestä ilmeisen nopea laittautuja. Saan aina herätä myöhemmin, koska toisella menee ainakin se vartti suihkussa ja mitä näitä nyt oli. :) Toisaalta, hänenkin toimintansa saa vauhtia siitä, jos yrittää lähteä mun kanssa ovesta ulos samaan aikaan.

marjapilami
Nørrebro Summers

Joo ehkä meidän pitäis harjotella vähemmän lohdutonta perusilmettä?! :D

Mä oon kyllä poikkista hitaampi laittautumaan, mutta jotenkin se usein lorvii viime hetkiin saakka ja sit joudun kuitenkin venailee. Haha, miehet <3

Iina / Kotona Kaikkialla (Ei varmistettu) http://www.rantapallo.fi/iinamaija/

Aa nää on hauskoja! Mun hollannikas ei ymmärrä, ettei ole mitenkään ongelma pyytää ihmisiä ottamaan sisällä kengät jalasta, koska Suomessa ei siis koskaan tartte pyytää. Eikä myöskään ymmärrä, miksi on pakko joka vuosi ostaa paperikalenteri, tai että kynät pitää olla niiden telineessä tietyssä järjestyksessä... Eikä kuulemma ole myöskään mitään väliä missä järjestyksessä laittaa täytteet leivälle (!!). Näitähän kyllä riittäis. :D

marjapilami
Nørrebro Summers

Haha loistavia! Pystyn samaistumaan täysin lähes kaikkiin :D 

Sakasu (Ei varmistettu)

Ikkunoista sisääntuijottelu on must, etenkin Köpiksessä. Jos ei verhoja, onhan se nyt vaan älytöntä olla katsomatta miten muut elää. Asuin pari vuotta Köpiksessä enkä oppinut ymmärtämään verhottomuutta. Kerran nukutin lasta päikkäreille parvekkeella ja tuijotin mitään näkemättä tyhjään (vastapäisen kerrostalon paljaita ikkunoita, yhdessäkään ei verhoja), kunnes heräsin, että mitä mitä tuolla tapahtuukaan. Yhdessä asunnossa sänky oli ikkunan alla ja pariskunta oli siellä seksipuuhissa. Koska en tuntenut yhtään tanskalaista en tiennyt onko oletuksena, ettei kukaan katsoisi ikkunoista sisään vai halusiko pariskunta yleisöä.

Kommentoi