BACK IN BUSINESS

Helou, hengissä ollaan! Viimeinen matkalaukkukin löysi tänään viimein kotiin, joten all good!

Alkuviikko ja arkeen paluu on mennyt yhdessä hujauksessa. Töihin paluun lisäksi, olen järjestellyt kotia järjettömällä vimmalla (ainainen lomaltapaluubuumi). Pääasiassa olen kuitenkin yrittänyt selättää jetlagin ja saada arjesta taas kiinni. Ja uskokaa tai älkää, istun tätä naputtaessani parhaillaan jälleen lentokoneessa, joten kovin kevyt arkeen paluu ei siis ole ollut luvassa.

Koti-Suomeen on kuitenkin ollut ihana palata. Talvi on tullut, lähikaupasta saa taas tulppaaneja ja lehtihyllyistä löytyy kevään ensimmäiset numerot.

 

@avecmari2.png

 

Blogille en valitettavasti ole ehtinyt oikein antaa edes ajatusta. Halunnut olen kyllä! Olen halunnut mm. kiittää teitä muutamista ihanista kommenteista, joita olitte jättäneet lomani aikana. Kiitos ♥

Olen myös halunnut kiittää Lilyä tämän kuvan kunniasta. Voi juku mietin tämän kuvan julkaisemista pitkään ja nyt se komeilee uusimmassa Trendissä. Kääk ja ihanaa.

 

@avecmari.png

 

Mutta elämä on ihanaa!

Upeaa uutta vuotta ja tammikuuta kamut! Kuullaan pian. Matkakuvia purjehdusreissulta on paljon.

M.

Back in business! This week is gonna be rough, but weekend is gonna be easy so hear you soon. Travel pics a lot to share!
 

Kommentit (1)
  1. Kiitos itsellesi <3 Kuva on ihana.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *