OODI OLIVIALLE JA MUILLE UPEILLE MUOTILEHDILLE

Olivia.png

Olivia2.png

 

Muodin ja markkinoinnin työläisenä, sekä toki ihan vain lehtien inhohimoisena lukijana, olen huolestuneena seurannut suomalaisten lehtitalojen viime vuosien haasteita. Ensin meni Costume ja nyt upea Olivia. Molempien lehtien poisjääminen kauppojen lehtihyllyistä kirpaisee – ja kovasti kirpaiseekin.

Olivia on ehdottomasti ollut yksi lempilehteni monia vuosia, siksi onkin niin kovin surullista, että kerran kuukaudessa eteisen lattia postiluuukun alla ammottaa tyhjempänä kuin aikaisemmin.

Muotilehdet muutenkin ovat aina olleet minulle se juttu. Tapa inspiroitua ja innostua, mutta myös keino rentoutua kotisohvalla. Blogit, sosiaalinen media tai muu verkkomedia eivät vaan koskaan voi tarjota minulle samaa ahaa -elämystä, kuin printtilehdet ovat tehneet. Pidän painetusta sanasta, haluan käsin koskettaa ja taittaa parhaiden sivujen kulmat, jotta inspiraation seuraavan kerran iskiessä löydän juuri sen, mitä haluan.

En voi halua ymmärtää, miten suomen muotilehdet ovat tässä jamassa. Eivätkö ihmiset tosiaan enää lue? Vai ovat ”nuoren polven” sosiaalisen median jakelukanavat tosiaan polkeneet televisiotuotannon rinnalla myös lehtitalot alas? Niin hyvin surullista.

Toivon, että Lily ja Trendi porskuttavat pitkään. Muuten en kestä. Innostavia ja ihania muotilehtiä tarvitaan, jotta arkeen mahtuu edes hiukan pieniä kultahippuja.

Ihanaa sunnuntaita! Lukekaa ihmiset lukekaa!

 

M.

 —So so sad goodbyes to the printed Olivia magazine.

Kommentit (3)
  1. Surullista tosiaan, että lehti valikoimat pienenevät. Itse olen lehtien suurkuluttaja, ja ostan muoti- ja sisustuslehtiä viikoittain. Bussimatkalla ja aamiaisella on ihanaa selailla oikeaa lehteä. Suomessa lehdet ovat tosin aika hintavia, varsinkin ulkomaalaiset. Euroopan lomilla tuleekin ostettua/luettua lehtiä aivan järjettömät määrät, sillä hinnat ovat avian eri luokkaa kuin meillä. Pitkää ikää jäljellä oleville!!!

  2. Aamen! Samaa olen kironnut itsekin. Eivät blogit ja sosiaalinen media voi todellakaan tarjota samaa elämystä. Terveisin lukija, kuka käyttää lehtiä sisustuksessa, rakastaa lukea niitä teekupposen kanssa (sekä hypistellä sivuja) ja liimailla inspiskuvia kalenteriin. 

    1. No niinpä!! Aamen aikaisille aamuille, rauhallisille lempilehtien lukuhetkille, sivujen hypistelyille ja sisustuselementeille. Painetusta sanasta on moneksi! 

      Psst. Kurkkaa spostisi 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *