Poika syntyi ja varasti sydämemme

image.jpeg

Juhannuksemme muuttui lauantaina kertaheitolla jännemmäksi, kun lapsivesien meno sai meidät lähtemään sairaalaan. Kahden vuorokauden osastolla odottelun jälkeen jatkettiin käynnistyksellä eteenpäin, ja poikamme syntyi tiistai-iltana.

Elämän muuttanutta iloa ja onnea on kuitenkin alusta asti varjostanut huoli bebestä, sillä hänet kiidätettiin suoraan vastasyntyneiden teho-osastolle hoitoon. Alun keuhko-ongelmien selvittyä huolta aiheuttaa tulehdus, joka pitää pientä vielä otteessaan. Me tuoreet isi ja äiti käymme poikaamme ihailemassa varovasti vieressä, ja olemme yhtä mieltä siitä, ettei sen ihanempaa ja söpömpää lasta ole olemassakaan.

Toivomme kovasti, että nyt näköpiirissä oleva voinnin parantuminen jatkuu, ja saisimme oman rakkaamme ensin edes syliin ja toivottavasti pian myös kotiin. Olen itsekin vielä osastolla parantelemassa oloani, ja kova ikävä on muutaman kerroksen päässä olevaa rakasta, joka on kyllä hyvässä hoidossa. <3

 

 

 

 

Kuva: The Baby Show.

suhteet oma-elama raskaus-ja-synnytys
Kommentit (20)
  1. Onnea pikkuisesta! Voimia sinne sairaalaan, toivottavasti saatte beben pian syliin ja pääsette kotiin! Ihania ihailuhetkiä!

    1. Kiitos paljon! Pikkuinen on niin ihana. <3

  2. Onnea koko perheelle ja toivottavasti saatte pojan pian jo syliin ja kotiin <3

    1. Kiitos! Sylihoito on ihanaa! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *