15 hyvää asiaa

winter.jpg

Niin Suloinen Vilhelmiina haastoi minut kirjoittamaan 5 x 3 hyvää asiaa, joten täältä tulee! 🙂

Päivässäni

Tänään olen nauttinut siitä, että olen saanut juoda aamukahvini rauhassa viltin alla ja katsellut tv:stä Nyhetsmorgonia!

Viime sunnuntaina peruuntui ”treffit” kuumeeni takia. Tänään me otettiin uusiksi ja vitsit kuinka innoissani olenkaan tästä meidän melko tuoreesta kaveruudesta! Olimme jutelleet kerran kasvotusten ennen tätä päivää, jonka jälkeen snäpit ovat vaihtuneet kuin olisimme tunteneet kauemminkin. Silti mua jännitti tänään ja olo oli vähän kuin olisi treffeille mennyt. On oikeasti voimaannuttavaa löytää sellaisia ihmisiä, jotka tuo hyvää oloa ja inspiroi! Nämä treffit päättyivät hyvin  – numerot vaihdettiin. 😉 Heh, kaveruus lähti uudelle levelille!

Olen iloinen, että täällä on edelleen kunnon talvi – lunta maassa ja vähän pakkasta. 

Tänä vuonna

Päätin ottaa opiskeluistani vähän etäisyyttä ja nyt kevään teen enemmän töitä täysipäiväisten opiskeluiden sijaan. Olen onnellinen, että uskalsin tehdä tämän ratkaisun. Tämä on ollut kivaa vaihtelua.

En tykkää tehdä varsinaisia uudenvuodenlupauksia, mutta yhden asian haluan tänä vuonna parantuvan ja se on unen laatu. Haluan kiinnittää huomiota tunteihin ennen nukkumaan menoa ja rauhoittua hyvissä ajoin. Onneksi tässä on tapahtunut muutosta ja olen nukkunut levollisemmin. Parannettavaa tosin on vielä kännykän räpläämisessä iltaisin ja toivoisin sen vaihtuvan ihan täysin siihen kirjan lukemiseen.:-)

Ylipäätään mulla on tosi hyvä fiilis tästä vuodesta ja odotan kovasti tulevaa. Meillä on ollut täällä vieraita tänä vuonna ja lisää on luvassa vieraita kevään mittaan. Muutama kiva reissu on myös tulossa tänä vuonna. 🙂

Elämässäni

Olen onnekas, että mulla on hyviä ystäviä, ihana perhe ja poikaystävä. Aikuisiällä ystävien saaminen ei ole ollut kovin helppoa ja se on oikeasti saanut ymmärtämään, kuinka onnekas onkaan, että on löytänyt elämäänsä niin hienoja ihmisiä. Ja että ne ihmiset ovat oikeasti vielä pysyneet elämässäni!

Yksinkertaisesti erilaisten asioiden kokeileminen ja mahdollisuuksien saaminen. Olen kiitollinen, että sain mahdollisuuden käydä täällä Ruotsissa vuoden folkhögskolanissa, joka mahdollisti aivan parhaat opinnot Tukholman yliopistossa.

Olin viime viikolla kuumeessa ja ymmärsin, että olen onnekseni säästynyt kausiflunssilta hyvin niin syksyllä kuin nyt alkuvuodestakin. Siedätyshoidonkin kanssa on mennyt paljon paremmin. Nämä ovat niin pieniä juttuja, mutta saaneet arvostamaan enemmän terveyttä.

Minussa

Olen ollut vähän liian kova haaveilemaan ja elämään tulevassa. Olen rauhoittunut ja tunnen jo aika usein, että tässä ja nyt on hyvä olla. Se helpottaa ja ihan oikeasti lisää hyvinvointia, kun osaa nauttia asioista tässä ja nyt. Tottakai on niitä päiviä, jolloin ajatukset lähtevät laukkaamaan aika kovaa eteenpäin.

Pidän rohkeuttani tosi hyvänä asiana. Se auttaa joissain asioissa, kun uskaltaa tarttua asioihin pelkäämättä.

Hiukseni ovat luonnollisesti laineella ja minulla on aika voimakas ”etupyörre”, johon mulla on vähän viha-rakkaussuhde. Etupyörre on kerännyt viime aikona kehuja ja olen alkanut jopa pitää siitä. 🙂 

Blogissani

Nautin tämän blogin kirjoittamisesta, koska näen miten itse kehityn ja miten ajatukseni kehittyvät. Se on oikeasti minulle todella tärkeää eikä tätä blogia varmaan olisi, jos se ei olisi tärkeää.

Olen aina ollut tarkka mitä täällä blogissa julkaisen. Olen kuitenkin iloinen, että julkaisun jälkeen en ole ikinä katunut mitä olen kirjoittanut, vaan ne ovat olleet ihan oikeasti minun juttujani, joiden takana pystyn seisomaan julkaisun jälkeenkin. Samaan aikaan olen myös iloinen siitä, ettei se liika harkitsevaisuus enää ole häirinnyt liikaa kirjoittamistani.

Olen ollut fiiliksissä tuosta uudesta bannerista! Se kuvaa mielestäni tätä blogia ja minua. 🙂

 

<3:lla Bansku

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *