2x helpot silmämeikkitutoriaalit valmistujaisiin

Moni juhlii valmistujaisiaan huomenna, joten ajattelin jakaa teidän kanssa pari todella helppoa meikkiohjetta valmistujaisjuhlien stressitöntä valmistautumista ajatellen. Näitä meikkiohjeita saa ja pitää ehdottomasti soveltaa kaikkiin kesän juhliin ja miksei arkeenkin. Tarvitset vain yhden luomiväripaletin, josta löytyy neutraaleja sävyjä sekä yhden hohtavan helmiäissävyn ja kultaisen kimaltavamman sävyn tai glitterin.

 

Valitsin luomiväripaletiksi Essencen Follow your heart– paletin (paletista postauksen löydät täältä), josta löytyy kattava valikoima neutraaleja sävyjä. Tähän sopii hyvin melkein mikä tahansa paletti, josta löytyy sekä kylmiä että lämpimiä ruskeita ja jokin vaalea helmiäissävy. Jos et ole varma mitä tarkoitan tutoriaalissa häivytyssiveltimellä, viistopäisellä siveltimellä ja pienemmällä luomivärisiveltimellä, selaa postauksen loppupäähän. Lisäsin klassisen meikin tutoriaaliin myös kuvat siveltimistä!

 

Kultainen valmistujaismeikki

 

Ensimmäinen meikki on kullansävyinen ja sopii erityisesti sini-, harmaa- ja vihreäsilmäisille. Jos hiuksesi ovat punaiseen taittuvat, valitse tämä meikki. Tässä meikissä ei ole rajauksia mutta voit ne halutessasi lisätä meikkiin. Meikki sopii myös vaalea- ja tummahiuksisille.

 

Vaihe1: Pohjusta luomet silmämeikinpohjustustuotteella. Käytin luottopohjustajaani Macin Paint potia sävyssä Painterly. Muista levittää tuote tasaisesti, kevyesti ja lisää luomiväriä sen päälle niin että tuote ei ole karannut luomivakoon. Tasoita sormella uudestaan tarvittaessa.

Vaihe2: Lisää häivytyssiveltimellä lämpimänruskeaa luomivärisävyä silmän ulkonurkkaan luomelle ja häivytä sävyä kohti kulmakarvan päätä. Älä vie sävyä aivan kulmiin saakka, jätä pieni väli värin loppumiskohdan ja kulmien väliin.

 

 

Vaihe3: Lisää samaa sävyä samalla siveltimellä silmän sisänurkkaan mutta kuitenkin luomelle. Vältä sävyn joutumista aivan silmän sisänurkan uloimpaan kohtaan, pidä sävy selkeästi luomella. Häivytä hyvin kohti luomivakoa ja hieman luomivaon yliste jos sinulla on raskaat luomet. Näin saat illuusion suuremmista silmäluomista!

Vaihe4: Ota samaa ruskeaa sävyä pienempään siveltimeen, jolla pakkaat luomiväriä äskeisten sävykerrosten päälle mutta lähemmäs ripsityveä. Häivytä edellisen värikerroksen kanssa saumattomaksi häivytyssiveltimellä.

 

 

Vaihe5: Lisää kultaista luomiväriä tai glitteriä luomen keskelle ruskean sävyn väliin. Valitsin Nyxin Foil play cream eyeshadown sävyssä Beauty buzz, joka toimii parhaiten sormin levittämällä. Jokin kullan sävyinen metallinen luomivärikin käy, muista tällöin kastella tarvittaessa sivellintä kiinnityssuihkeella tai kevyesti vedellä. Lisää kultaista sävyä luomen keskelle ja häivytä sitä molemmille puolille, kevyesti ruskean sävyn päälle sekä ylös luomivaon ylitse. Näin kimallus näkyy myös silmien ollessa auki.

Vaihe6: Lisää ruskeaa luomiväriä (samaa kuin aiemmin) myös alaluomelle. Yhdistä sävy silmän ulkonurkasta yläluomen sävyyn. Jätä silmän sisänurkkaan hieman tyhjää ja häivytä alaluomen sävy kevyesti.

 

 

Vaihe7: Lisää vaaleaa, neutraalia, kullan tai shampanjan sävyistä hohtosävyä silmän sisänurkkaan pienemmällä siveltimellä tai sormella. Lisää samaa sävyä myös kulmaluulle.

Vaihe8: Taita ripset halutessasi ja lisää suosikkiripsarisi! Silmämeikki on valmis!

PROTIP: Kannattaa valita vedenkestävä ripsiväri, jos olet itkuherkkä tai on luvassa tihkua. Yhdistä meikkiin lämpimän nude huulipuna tai kiilto. Myös persikkainen tai jopa oranssinpunainen huulipuna sopivat tämän meikin kanssa!

 

Klassinen silmämeikki helpolla luomivärirajauksella

 

Tämä seuraava silmämeikki on hieman klassisempi ja sopii hyvin jokaiselle. Ruskean sävyjä vaihtelemalla voidaan korostaa silmien sävyä. Tämä kylmähkö taupesävy sopii ihanasti sinisille ja harmaille silmille. Vaihda sävy hieman lämpimämpään tai mauveen korostaaksesi vihreitä silmiä. Ruskeille silmille sopii myös mauve tai lämpimämpi ruskea. Rajauksen voit vaihtaa halutessasi mustaan.

 

Vaihe1: Lisää vaaleaa, taupenruskeaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan häivytyssiveltimellä (kuvassa We care Iconin Crease – sivellin). Häivytä sävyä kissamaisesti kohti kulmakarvan häntää ja tuo sävyä luomivaon mukaisesti ja häivytä luomivaon yli hieman korkeammalle. Näin saat efektin suuremmista silmäluomista, jos sinulla on raskaat luomet (kuten allekirjoittaneella).

 

 

Vaihe2: Lisää pienemmällä siveltimellä samaa ruskeaa sävyä silmän ulkonurkkaan ja vie sitä puolikuun muodossa luomivakoon mutta ei aivan yhtä pitkälle kuin ensimmäisessä kerroksessa. Tällä luodaan varjoa silmäluomelle ja muotoa, joten tämä vaihe tekee luomelle sen varjoisimman kohdan. Häivytä yhteneväiseksi edellisen kerroksen kanssa häivytyssiveltimen avulla. Muista häivyttää aina luomivärin rajasta, vältä häivyttämästä tummimmasta kohdasta jotta tummin kohta pysyy selkeästi tummana.

 

 

Vaihe3: Valitse kapea viistopäinen sivellin, jolla otat tummanruskeaa tai mustaa luomiväriä. Jos haluat intensiivisemmän rajauksen, kastele sivellintä kevyesti setting spraylla (kiinnityssuihke) tai vedellä. Tee luomivärillä kissarajaus, jonka hännän viet luomella olevan vaaleamman ruskean sävyn rajan kohdalle. Luomivärirajaukset olen kokenut helpommiksi tehdä pienessä kiireessäkin kuin tussirajaukset, sillä jäljestä tulee pehmeämpi ja se on helpompi korjailla.

Vaihe4: Lisää neutraalia tai shampanjan sävyistä vaaleaa hohtosävyä silmän sisänurkkaan häivytellen sekä kulmaluulle. Näin saadaan katseeseen valoa.

 

 

Vaihe5: Lisää vaaleanruskeaa luomiväriä myös alaluomelle hyvin kevyesti silmän ulkonurkkaan. Häivytä varovasti.

Vaihe6: Taivuta ripset halutessasi ja lisää suosikkiripsivärisi! Näin klassinen silmämeikki on valmis ja juhlat voivat alkaa!

PROTIP: Neutraalisävyisen, klassisen silmämeikin kanssa huulimeikissä vain taivas on rajana. Valitse mauven sävyinen huulipuna, persikkainen, oranssinpunainen, pinkki. Jos persoonaasi sopii, lisää huulipunan päälle vielä kimaltava huulikiilto!

kauneus meikki tutoriaalit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *