Essence Follow your heart- luomiväripaletti

 

Kroatia oli markettikosmetiikan ihmemaa, joka puolella vilisi kosmetiikkataloja (DM, Müller, Bipa…) ja useammastakin kerroksesta löytyviä purnukkataivaita. Yhdestä tällaisesta ostin Essencen Follow your heart- paletin hyvin itselleni poikkeuksellisen neutraaleissa sävyissä. Jos totta puhutaan en ole aikoihin omistanut palettia, jossa olisi vain neutraaleja sävyjä, joten tämä paletti tuli tarpeeseen!

 

 

Paletissa on yhdeksän sävyä; seitsemän mattaista, yksi mattasävy kultahileillä ja yksi metallisävy. Paletista puuttuu mielestäni ainoastaan yksi vaalea helmiässävy, jolloin se olisi ehkä makuuni vielä kokonaisempi (matkoja ajatellen korostukseen ja kulmaluulle sopiva sävy) mutta koska yleensä kannan joka tapauksessa reissuilla korostukseen omaa nappia mukana niin en usko tämän olevan omalla kohdallani miinuksia aiheuttava ominaisuus. Pidän paletin laajasta sävyvalikoimasta, jossa on selkeästi toisistaan eroavat sävyt. Erityistä ihastusta aiheutti paletin keskimmäinen ”first blush”- sävy, joka on ihan täydellinen korallisen oranssi! Tällaista luomivärisävyä en ole aikaisemmissa omistamissani paleteissa nähnyt.

 

 

Follow your heart- paletin sävyt ovat tasaisen pigmenttisiä eikä yksikään sävy eroa toisesta sen suhteen. Ei uskoisi että paletti maksaa n.8€! Sormi swatchauksiin ei koskaan kannata täysin luottaa (vaikka paletin ostinkin niiden perusteella), lopullinen tuomio annetaan yleensä vasta kun värit ovat päässeet silmäluomille. Tein paletilla hieman tyylilleni poikkeuksellisen meikin, nimittäin lämpimänruskean smokey eye- tyylisen meikin häivytetyllä kissarajauksella!

 

Käytin liikkuvalla luomella paletin oranssinruskeaa ”rich copper” sävyä, jossa näkyy pieniä kultahippuja sormella kokeiltuna. Luomella hiput eivät valitettavasti toistu kovinkaan hyvin pohjustuksesta huolimatta. Väri on kuitenkin kaunis ja täyteläinen. Häivytin sen sävyllä ”choose latte” ja rajaukset tein paletin tummimmanruskealla ”chocoholic” sävyllä. Silmämeikissä käytetty helmiäissävy on Essencen vanha tuttu luomiväri ”grammy goes glammy”.

 

 

Näitä Essencen paletteja löytyi reissusta kolmessa eri sävyssä ja todella toivon että näitä saadaan pian myös Suomeen! Sarjan toinen neutraali paletti nimittäin näytti myös todella hyvältä…

 

Tätä Essencen Be you tiful- palettia ei valitettavasti löytynyt ehjää versiota kaupoista (näemmä muuallakin maailmalla harrastetaan tätä palettien tärvelyä…), joten tätä en pystynyt kotiuttamaan. Tässä olisi ollut se täydellinen korostustuotekin yläoikealla, sekä musta rajauksia varten. Muuten sävymaailmat ovat hyvin lähellä toisiaan.

 

kauneus meikki suosittelen
Kommentit (1)
  1. A very nice blog, I like the way you share very honestly and interestingly, through my blog I learned a lot of things. candy crush soda

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *