3x tuotevinkit kuulaaseen ihoon

Kesän 2019 ehkä kuumin meikkitrendi on kuulas iho. Virheetön, kaunis iho on varmasti monen naisen unelmaiho, johon tähdätään erilaisilla ihonhoitometodeilla. Tiedän että osa teistä huokaisee pettyneenä; ei toivoakaan saada luonnostaan epätasaisesta ihosta kuulasta ja kaunista. Myös itse lukeudun siihen porukkaan, kenellä iho ei todellakaan ole se tasaisin ja virheettömin. Etenkään nyt kun iho on päättänyt matkustelun jälkeen aloittaa akneilun leuan alueelle- tästä tosin tulossa oma postaussarjansa ihoni parantumisprosessista ja etenemisestä, keinoista ja sen sellaisesta myöhemmin! Oli ihosi millainen tahansa, on silti täysin mahdollista nauttia ihon kuulaudesta, korostaa sen parhaita puolia ja valita itsellensä sellaisia tuotteita, joilla mahdollisimman kuulas ja kaunis lopputulos on mahdollista! Kuvailisin tätä trendiä (ja olen ehkä saattanut kuvailla aikaisemminkin) iholle suunnattuna ”body positive”- trendinä eli ”skin positive”- trendinä. Ihoa ja sen ”virheitä” ei tarvitse peittää häpeillen vaan niistä saa ja pitää nauttia siinä missä niistä nauttivat myös ne onnekkaat ihmiset, keille on siunaantunut virheetön iho. Ja voin kertoa, sellaisia ihmisiä on ihan varmasti harvassa, ketkä sanovat ihonsa olevan täydellinen.

 

 

Kuulaan ihon saavuttamiseksi ja sen korostamiseksi on markkinoilla tuhansittain erilaisia tuotteita. Jokaiselle niistä löytyy aivan varmasti omansa. Halusin kuitenkin tähän postaukseen koota kolme omaa suosikkiani, jotka valitsen iholleni kun haluan korostaa sen parhaita puolia. Näillä saan ihosta niin kuulaan kun omasta ihostani on mahdollista. Kannattaa muistaa, että nämä tuotteet sopivat minulle ja varmasti monelle teistä, mutten voi luvata käsi sydämellä että nämä sopivat teistä jokaiselle. Ennen täysikokoisen tuotteen ostamista suosittelenkin testaamaan aina matkakokoista tai tiedustelemaan myymälöistä testereitä kotiin kokeiltavaksi ennen ostopäätöksen tekemistä.

 

 

Kuulaan ihon salaisuus on ihonhoidon ammattilaistenkin mukaan ihonhoidossa. Kun iho voi hyvin, on tarpeeksi kosteutettu ja ravittu, näkyy se silloin ulospäin myös ihon kuulautena. Tiedän kuitenkin että te lukijat kaipaatte spesifimpejä vinkkejä, joten jaan kanssanne (ja olette melko varmasti blogiurani aikana tähän täällä törmänneetkin) luottotuotteeni eli Pixin Glow tonicin*  (28,90€, tällähetkellä alennuksessa reilu 23€!) Tässä tuotteessa yhdistyy ihon hellävarainen kuorinta ja puhdistus, joka on yksi hyvin tärkeä osa ihon kuulauden luomiseksi. Tuotteen sisältämä glykolihappo kuorii ihoa samalla kun gingseng ja fruktoosi tasapainoittavat ihon talintuotantoa ja lievittävät tulehduksia. Tuote sopii myös kevyesti kosteuttavien ominaisuuksiensa ansiosta kuivalle sekä ikääntyvälle iholle. Pitkäaikaisella käytöllä tuote lupaa tekevän ihosta kimmoisamman, häivyttävän pieniä juonteita ja poistavan epäpuhtauksia. Juonteista en tiedä mutta tämä tuote sopii epäpuhtauksilleni, auttaa ihoa saavuttamaan parhaan mahdollisen oman muotonsa.

 

 

Kuiva iho näyttää helposti samealta. Kosteutettu iho heijastaa hyvin valoa, joten kuulaan ihon toinen avaintuote liittyykin ihon kosteuttamiseen. Oma luottotuotteeni on The Ordinaryn Hyaluronic acid 2% + B5 seerumi* (8,90€), joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja sopii meikin alle. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja käytettäväksi yksinään tai voiteiden alla tehostamassa  ihonhoitorutiinia. Hyaluronhappo tunnetaan sen kosteuttavista ja silottavista vaikutuksista. Se tasoittaa tehokkaasti ihon pintaryppyjä ja sitoo ihoon kosteutta. Tuote on täydellinen lisä kenen tahansa ihonhoitoon ja kuuluu siksi loistovalinnaksi kuulaan ihon saavuttamiseen sekä ylläpitoon.

 

 

Kosteutettu iho on ihanteellinen pohja meikille. On kuitenkin tärkeää löytää iholle sopiva meikkivoide, joka ei vie ihon kaunista, luonnollista kuulautta. Liian mattaiset meikkivoiteet eivät sovi parhaiten kuulaan meikkipohjan tavoitteluun, joten suosittelen tutustumaan kevyempiin meikkivoiteisiin, jotka päästävät hieman ihon omaa kuulautta meikkipohjan läpi. Tänä keväänä suosikkimeikkivoiteeni on ollut tämä The Ordinaryn Serum foundation*(8,90€), joka on yllättävän peittävä seerumimeikkivoiteeksi! Meikkivoide tuntuu kevyeltä iholla ja jättää sen luonnollisen kuulaaksi. Tämä sopii lisäksi täydellisesti yhteen merkin hyaluronhapposeerumin kanssa! Käytän kesäisin sävyä 2.0N ja talvisin 1.2N, jotka ovat molemmat neutraalipohjaisia vaaleita sävyjä.

Näiden kolmen tuotteen nimeen olen vannonut jo pidemmän aikaa. Glow tonic on vanha tuttavuus parin vuoden takaa ja olen sitä käyttänyt aina sieltä saakka. Ordinaryn hyaluronhapposeerumi sekä seerumimeikkivoide ovat myös vanhoja tuttuja, tosin seerumimeikkivoiteen löysin uudestaan tämän kuulaamman meikkitrendin tultua itselleni tutummaksi ja totesin sen olevan ehkäpä markkinoiden parhaimpia (ja edullisimpia) seerumimeikkivoiteita!

kauneus iho meikki
Kommentit (2)
  1. Mä ostin just Ordinaryn glykolihappotonicin ton Pixi Glow’n halvemmaks korvaajaks, mut se kirvelee aika lailla. Kirveleekö toi Pixi Glow sulla miten?

    1. Moi Tiila! Tuo Pixin tonic muistaakseni sen aloitettua tuntui jonkin verran iholla (pienenä pistelynä) muttei kirvellyt tai tuntunut pahalta. Sitä suositellaankin varsinkin aloitusvaiheessa käytettäväksi parina päivänä viikossa ja tarvittaessa lisätä käyttökertoja useampaan päivään, jos iho sen sallii. Viimekesänä käytin tuotetta välillä kuureina viikonkin joka päivä eikä iho reagoinut siihen. Tiedän kuitenkin ettei glykolihappo sovi kaikille ja se voi usein käytettynä kuivattaa ihoa, joten siksi näissä kannattaa aina aloittaa rauhallisesti ja kuunnella ihon tarpeita ja tuntemuksia. Missään nimessä tuote ei saa tuntua iholla pahalta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *